Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Sousední města Piltover a Zaun proti sobě válčí a dvě sestry stojí v souboji magických technologií a protichůdných názorů na opačných stranách barikády. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (288)

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epic! Na poli animovaných seriálů jsem neviděl asi nic lepšího. Animace neskutečně skvělá a kreativní. Každý záběr, každé políčko screenu mě absolutně bavilo a dokázalo učarovat. Voicovery postav posunují hranice daleko za veškerou konkurenci. Hlasový projev mi někdy přišel snad lepší než ve hraných filmech. Hlavně u Powder... like wtf. Dospělá podívaná se vším všudy.. atmosféricky napěchované k prasknutí s výborným soundtrackem... prostě boom jak pejča :D ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

League of legenda jsem nikdy nehrál, ale Arcane mi hned připomněl Dishonored. Animace působí perfektně, ale fenomenální steam-punkový potenciál opravdu zabíjí zbytečné motivy fantasy. Proti fantasy nic nemám, ale tenhle mix je vyloženě debilní (asi jako čokoládový dort s hovězím a ještě šlehačkou jako bonus). Tedy zvlášť ano, dohromady ne. Díky tomu postupným časem klesala zábavnost a má tolerance k excesům oživování mrtvých magií taky. Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Reklama

mcvpn 

všechny recenze uživatele

Veľmi ťažko sa mi hľadajú slová. Aj vďaka hre mám zmiešané pocity a Dota: Dragon's blood mi sedelo z istého pohľadu trošku viac. Na jednej strane grafická stránka je veľmi zaujímavá a vcelku verná, postavy a dej sú celkom pekne vykreslené. Chápem, čo sa na tom ľuďom páči. No na strane druhej, pôsobilo to na mňa klišoidne, ba až trošku trápne. Ale ak ste fanúšik hry, určite si to pozrite a zrejme neoľutujete... ()

campix 

všechny recenze uživatele

Absolutní trefa do černého. Neřekl bych, že mě bude tak strašně bavit animovaný seriál vycházející z League of Legends, jelikož jsem hrami prakticky netknutý a charaktery z ní vůbec neznám, ale tohle zpracování mě vyloženě uhranulo. Netflix opět dokazuje, že v produkci seriálů jsou stále hodně silní. Kéž by si něco z toho přenesli také v celovečerním filmům. Nicméně Arcane vyčnívá svým bezchybným vizuálním zpracováním originálního až steampunkového světa. Postavami, jejichž osud vám nemůže být lhostený a které se zároveň vyvíjí. Takže charaktery nejsou vůbec ploché (i když jich tvůrci ukázali poměrně málo) a celá katarze děje je také velmi povedená. Těším se na další sérii. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Před rokem jsem si vychvaloval seriálové zpracování Doty, bavilo mě. Jenže následně vyrukovovalo se svým seriálem i LoLko, aniž bych to předem zaregistroval, a já jsem beze slov. Naprostá fantazie, které není co vytknout. Hru si sem tam už dekádu zahraju, ale nikdy jsem nebyl nijak zvlášť ujetej do loru. Výhodou je, že hru vlastně nemusíte vůbec znát a naplno si užijete barevnej akční punkovej nářez. Gradace příběhu je neskutečná, celá série nemá hluché místo, naopak tempo je naprosto brutální, všechny postavy mají svůj smysl, nejsou černobílé a moc baví. Zpracování je úchvatný, animace mě mega baví, akce je skvělá, nápaditá a dělá čest hře. Tady není o čem, tohle je seriál roku, bezkonkureční famózní jízda a já smekám. Arcane má naprosto všechno a ještě víc, co by si seriálový nadšenec mohl přát. Pokud by se povedlo kvalitou navázat s dalšími řadami, budu muset překopat svůj seznam oblíbených. BRAVO. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (51)

  • Seriál je natočený podľa videohry "League of Legends". (Ronan)
  • Když Vi a Caitlyn slézají do Zaunu, na pozadí si lze všimnout malby inspirované Alfonsem Muchou. (Karlosik_4)
  • Muže posedlého třpytem, který nabízí pomocnou ruku Caitlyn, nevidíme poprvé. Jedná se totiž o stejnou osobu, jež se Vander zastal při kšeftování v Poslední kapce hned v úvodní epizodě. (Luicy)

Související novinky

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

28.01.2023

Herním adaptacím se po letech nezdarů a posměchu začíná mimořádně dařit. Sony slaví úspěch s Uncharted nebo The Last of Us, Netflix zase s Arcane podle světa League of Legends, no a Amazon teď zkusí… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Reklama

Reklama