Reklama

Reklama

Hicugi no Čaika

(seriál)
  • Japonsko Hitsugi no Chaika (více)
Trailer
Japonsko, 2014, 8 h 38 min (Minutáž: 23–24 min)

Předloha:

Ičiró Sakaki (kniha)

Kamera:

Hikaru Fukuda

Hrají:

Júičiró Umehara, Jumeha Kóda, Šúta Morišima, Saeko Zógó, Eidži Mijašita, Čika Anzai, Kijoši Kacunuma, Iori Nomizu, Kótaró Nakamura, Jasuo Muramacu (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Recenze uživatele Kimkong k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2014) (S01) 

Toto anime ji místy nečekaně brutální, přesto díky všudepřítomným lolitkám docela úchylný. Příběh je nepříliš soudržný s otevřený koncem bez nějaký větších zvratů a nepředvídatelných událostí. Docela prostoduchý. Postavy jsou, alespoň co se ústřední skupiny týče celkem různorodé. U hlavního hrdiny jsem čekal trochu vetší lenost, jenž byla na začátku silně naznačována. Co se samotné Chaiky týče, její hlavní typickou vlastností je mluva bez sloves. Hudba žádná sláva, ale koukat se na to dalo. Určitě se najdou anime. ()

Avenging Battle (2014) (S02) 

O třídu lepší než předchozí série. Shlédl jsem to na jedni posezení. V podstatě vše, co bylo nějakým způsobem zajímavé v minulé řadě, je zde opět. Avšak děj má spád díky odhalování tajemství, jenž nám první řada nastínila. Konec je trochu uspěchaný, ale všech deset epizod je kvalitou hodně vyrovnaných. Opening i ending žádná sláva. ()

Reklama

Reklama