Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter nechce, aby mu doma vyčítali, že je pořád nezadaný. Poprosí proto svého nejlepšího kámoše Nicka, aby s ním jel na Vánoce k rodičům jako jeho přítel. (Netflix)

Recenze (51)

Disk 

všechny recenze uživatele

Za mě určitě dobré, i když na tenhle typ filmů nejsem zase tak úplně zvyklý. Oba hlavní představitelé táhnou snímek hodně dopředu, dialogy nejsou šroubované, krásně to odsýpá. Nejde o nic světoborného, ale jako oddychovka od běžných starostí to bez problému obstojí. Menším problémem je tu poněkud přepjatá Jennifer Coolidge, ale i na ni jsem si nakonec zvykl. Po zhlédnutí mnoha dramat jsou romantické filmy také potřeba, zvlášť v předvánoční době. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to na Netflixu spíš náhodou. Přítelkyni šlo o vánoční atmosféru a MCBP Jennifer Coolidge jsem tu na první dobrou vnímal jako bonus. Nakonec musím říct, že to tady bylo hodně gay, ale i přes to všechno tu byla řada vtipných momentů. Asi musíte vědět, do čeho jdete, pak se to dá. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Kdyby to aspoň netematizovalo marketing a víc tematizovalo Jennifer Coolidge... Jasně, že gayové mají právo na debilní romantický komedie, ale proč je neudělat míň hloupý? Happiest Season byla přece někde úplně jinde. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Happiest Season dostala svého důstojného bratříčka. Mile napsané, upřímně zahrané, nikdo tu netlačí na pilu a ta energie, kterou má Single All the Way? Tu jsem už dlouho v žádné ze současných romantických komedií neviděl. Tenhle vánoční dárek od Netflixu potěšil. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hľadal som pohodový vianočný film a dostal som reklamu na LGBT. To by nevadilo, ale bolo to otravné, nudné a hrozne predvídateľné. Takže miesto pohody, len nasranie, čo za vtakovinu to zas pustil do sveta Netflix. Inak v poslednom čase je tento trend jasný - vštepiť do podvedomia divákov určité veci... Nie je to ale problém iba Netflixu. Na hranici odpadu. 30/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Single All The Way" si asi nájde svojich odporcov. A nebudem im to vyčítať. Podľa mňa ale Netflix opäť priniesli celkom slušnú vianočnú dramédiu s trošku romantiky. A rozhodne ma to bavilo viac ako predtým "The Nine Kittens Of Christmas". Tiež nemôžem filmu povedať, že by bol originálny alebo vysoko výnimočný, ale má svoj šarm a v jadre funguje. A opäť ukazuje, že za tie roky sa Jennifer Coolidge vôbec nezmenila a furt hrá rovnaké role ako vždy. Na druhú stranu ale romanca medzi Petrom a Nickom je spracovaná veľmi nenápadne a takisto musím priznať, že som ku koncu už vôbec netušil ako to vôbec dopadne. Pretože som už úprimne počítal, že obe alternatívy by fungovali. No výsledok prináša veľké uspokojenie a film ako taký vo svojom koncepte veľmi dobre funguje. Takže vo výsledku film môžem oceniť. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: B ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvého záberu je jasné, že Vianoce idú sprzniť nefalšovaní buzeranti. Predstavuje sa nám svet, v ktorom hnusní heteráci už neexistujú a tie najlepšie páry sú zmiešané, beloch a beloch to je už skoro stredovek. Netflix chce takýmito zvratkami vraj pomáhať úchylom byť viac rešpektovaní, ale v reáli je opak pravdou. Poznám teda niekoľkých gayov, ale väčšina sa správa ako normálny chlap a nie ako estrogénom šľahnutá bábovka s hlasom, ako by mal čurák v kuse pricviknutý vo zveráku. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento romcom  bez chuti vás vezme na LGBTQ výlet na prázdniny. Hlavním problém je žádná chemie mezi Peterem a jeho dvěma romantickými projekty. Ani komediální část se nějak nepovedla když nepočítám "jsem stýskosexuál". ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po loňských Dashing in December a The Christmas Setup se před Vánoci opět "oteplilo" a tentokrát se se zimní čtyřprocentní romancí vytasil Netflix. Jako kůl v plotě je předvídatelné od začátku do konce, někteří herci a herečky neskutečně přehrávali - teď však nemyslím Jennifer Coolidge, která svou vtipně potrhlou roli solidně zandala - přesto se na to vcelku pěkně dívalo, děj odsýpal a byla to prostě taková ta (pře)milá, byť okatě podbízivá, romanťárna s očekávatelným, ale i tak uspokojujícím koncem. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ze šlo o gay nevadilo, ale ten příběh, bez špetky humoru, bez zábavy, duch vánoc tam snad ani nebyl, hrozná nuda. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Typická americká vánoční produkce Netflixu poslouží dobře na odreagování, jinak je to film, typu skouknout a zapomenout. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Gay vánoční romantika - super. Ale nemohla být méně předvídatelná a hlavně méně otravná? Ústřední dvojice byla fajn, i ústřední "trojice". Jejich interakce bylo milé sledovat. Avšak celá ta rodinka byla na zabití. Neustále jen hulákají, tleskají jak idioti, serou se do všeho, upřímně každý, kdo hraje postavu z jeho rodiny, tak mi přijde, že neumí hrát, protože to bylo utrpení sledovat. No a Jennifer Coolidge, ať ji vidím kdekoliv, mám chuť uškrtit. Takže asi tak. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Gay víkend mi ještě přinesl tento vánoční kousek, který podle traileru vypadal lákavě. Byl jsem připraven na kýč a klišé, protože to k Vánocům tak trošku patří a tady jsem ho dostal opravdu nad míru, kterou dokážu ještě zkousnout ;-). Nemůžu říct, že se nenašly žádné okamžiky, které by nebavily, ale nepřebily výsledný pocit z této „laskavé“ a totálně přeslazeně naivní komedie. Herci ani zpracování filmu určitě neškodí, ale k čemu to, když je scénář typicky americký, takže na prd. Dávám mu palec dolů a snad se letos dočkám ještě nějakého příjemného vánočního filmu. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Gay odpověd na Happiest season. Pokud od toho nečekáte zázraky, ale normální a pohodový film z vánočního období, tak nebudete zklamaní. Vcelku to funguje, není tam nic moc trapného a docela dobře to utíká. Víc jak průměr z toho nebude, ale sledování neubližuje. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

ze začátku to byl příjemný romantický film. jednoduchá dějová linka mi vůbec nevadila, byla jsem i nadšena z toho, že tento vánoční snímek, připomínající hallmark sračku, má jako dvě hlavní postavy gaye. potom, co představili postavu jamese, to ale šlo z kopce. james byl strašný zlatíčko. nezasloužil si peterovo chování. já jsem ho tak milovala. byl hodný, jemný a strašně sexy! 😭 ok, let’s talk about peter for a second - nenávidím ho. hlavní postava musí být likable, ale on teda rozhodně nebyl. byl to idiot. na konci mi už vůbec nezáleželo na tom, jestli skončí s nickem nebo ne. rodinná atmosféra byla úžasná, nicméně kdyby peter nebyl takovej čuráček, tak bych si jí užila víc. a pak ještě zpívající santa v titulcích? nemám slov. jsem zklamaná! a chudák james! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem nějakou "oddechovku" s větší barvitostí v obraze a ten den zrovna poprvé zasněžilo a byla to dobrá volba. Máte tam všechno :D Za mě - typická americká komedie :D A pardon - je tam hepáč :D ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Příjemný vánoční příběh ve sladkém stylu "a la Amerika" mě ničím neurazil, neboť jsem předem věděl, co mám od tohoto vyumělkovaného filmu očekávat. Příjemným překvapením pro mě byl Philemon Chambers, kterého jsem doposud neznal, pro mě nejroztomilejší a nejuvěřitelnější postava z celého snímku ... 7767 ()

Reklama

Reklama