Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

PALINO 

všechny recenze uživatele

Ak sa na film pozriem ako na jeden zo sandleroviek, musím vysloviť skôr pozitívne hodnotenie. V žiadnom prípade sa nejedná o vynikajúcu komédiu, no občas dokáže vyvolať aj viac ako len mierny úsmev. Adam Sandler, nech sa na mňa nehnevá, je miestami trápny a podáva rovnaký výkon i stvárňuje podobný typ postavy na aký sme zvyknutí z jeho predošlých filmov. Vcelku príjemným spestrením filmu je škuľatý Buscemi a John McEnroe. A samozrejme nesmie chýbať ani Rob Schneider v cameo úlohe. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Opäť polovičatá sandlerovská komédia, kde Sandler urobil tú istú opakovanú chybu. Keby trocha ubral plyn, keby sa nesnažil byť za každú cenu vtipný aj tam, kde to nebolo treba, bolo by lepšie. Samozrejmosťou boli aj fóry cez čiaru, kedy človeku príde trápne. Inak s rozpočtom 40 miliárd dolárov mohol aj vidlák ako Deeds urobiť niečo väčšie, dejovo mi to prišlo až príliš prázdne na taký "rozpočet". ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jednou to příjít muselo, abych byl docela zklamán s filmem ve kterém hraje můj oblíbenec Adam Sandler. Ne že by to bylo úplně špatné to ne ale postrádal jsem tam jistou dávku humoru. Samozřejmně, pár scén vtipných se v tom našlo ale bylo jich opravdu jen málo. Scénář je hodně hloupý ale když se přivřou obě oči, tak se to dá zkousnout. Nevím nic o soukromém životě Sandlera nevím absolutně nic ale nějak takhle bych si ho představoval jako v tomto filmu, jako dobráka, který rád každému pomůže, ale jeń si to myslím, možná je to taky pěknej parchant. Nemohl jsem odtrhnout oči od Winony Ryder. Ta byla naprosto nádherná!!!!I Dost mně potěšili herci jako Steve Buscemi, opět menší rolička Roba Schneidera z Velkýho táty a především tedy výborný John Turturro! Příjemná komedie ale že bych jí musel vidět někdy v brzké době to ani ne. ()

Borat 

všechny recenze uživatele

Prostě se mi ten film líbil. Možná jednoduchostí, možná Sandlerem , ale určitě jsem se nenudil. O gagy není nouze, celkem zajímavě vybrané postavy a prostředí. Příběh se dal už od začátku vytušit, to je možná slabina, ale i doména filmu. Je totiž opravdu jednoduchý a ničím vás nezatěžuje. "Rvačka" o 20 miliard dolarů mezi prostým maloměštákema vlastníky firmy. Prostě pan Deeds mě pobavil a to je u tohohle filmu víc než podstatné, takže |70%| ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Není nad to si pustit Sandlerovinu. Maloměstský prosťáček zdědí jmění a jede se podívat do New York city! K tomu si užívá zábavu, nový svět a pozná ženu svého srdce. Mr. Deeds je taková pohádka pro dospělé. Nechybí mnoho vtipu, situačního humoru, zlomeného srdce a následného happyendu. Kupodivu je tohle nejméně vulgární Sandler, protože se obešel bez jakéhokoliv amerického humoru. Myslím. Každopádně dvojice Sandler a Ryder se k sobě neuvěřitelně hodí a tu chemii tam rozhodně mají. Já jsem si film užil. Sice mi v hlavě asi nezůstane dlouho, ale jako lehce nadprůměrná romantická komedie to na mě fungovalo. To co dělá, tak dělá dobře. Na druhou stranu, nenabídne moc navíc. (68 %) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)
  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama