Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show Luďka Soboty. V každém díle jsme mohli vidět řadu vtipných scének a různé české osobnosti, které bavily diváky svými vtipy. Pořad byl vysílán před pár lety na TV NOVA. (duklak2)

Recenze (51)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Stručně řečeno - nevtipné a velmi trapné. Ale opravdu VELMI trapné. V porovnání s touhle debilitou je i TELE TELE zábavným pořadem. Některé zdejší pozitivní komentáře nechápu. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Já budu souhlasit s Oskarem. Sobotu sice nesnáším, takže u mě začíná s "odpadem!", nicméně komediální talent Romana Skamene zvedá úroveň o něco výš, pan Přeučil ještě dále a výkony Jiřího Wimmera o další stupeň. To jsme na třech hvězdách, za co je ta čtvrtá? Za léčitelské počiny:) Scéna a akupunkturou a nadledvinkami prostě neměla chybu... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Komentáře k téhle show budou nejspíš velmi kritické, ale osobně bych řekl, že je to nadprůměr jak na Novu, tak na Luďka Sobotu, který v tomto případě vytěžil opravdu hodně z tématu šarlatánství a velice šťastná byla jeho spolupráce s Jiřím Wimmerem. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hovadina na entou! Z mého pohledu dnes po téměř deseti letech:Tento Nováckej výplod pokleslé a vnucované televizní zábavy jsem nikdy neuznával a nemusel. I když to tenkrát a tady bylo něco nového. Akorát tak to byla předzvěst všech těch jejich pozdějších trapných estrád a zlatých mříži. Kdo se mi tam tak trochu páčil a kdo byl tak trochu normální tak to byl Jiří Wimmer a Jaroslav Čejka. Podobně trapně jako Sobota v mém konečném hodnocení dopadl i výkon pozdějšího vařečáka Mojmíra Maděriče. Luďka Sobotu vážně nemusím, když byl mladý tak to ještě šlo, to skutečně hrál a podával celkem i solidní výkon, ale dnes v pokročilém věku by se měl už nad sebou a nad svými přihlouplými extempore trochu zamyslet. Ještě že jim dnes ty jejich estrády zrušily a začali se konečně věnovat něčemu úplně jinému. I když taky na h.v.o! Tenkrát jsem si myslel že toho b.ba vážně jen hrál a byla to jeho image, bohužel dnes už mu to zůstalo asi natrvalo. Fajn byl ještě když spolupracoval v triu společně se Šimkem a Nárožnym. A ta jedna hvězdička? Ta je za ty dva výše jmenované, opravdu jen za pár světlých okamžiků, a za pár vydařených vtipů a tvůrčích nápadů. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Koncom minulého milénia dostal český herec a zabávač Luděk Sobota na obrazovkách TV Nova priestor pre svoju vlastnú show. Pozval si tam svojich pochyderných kamarátov a snažil s nimi baviť prostý ľud. Myslím, že tento projekt dokázali naplno oceniť iba jeho skalní priaznivci. Mne ten jeho popletený koktavý humor sedel jedine vo filme "Jáchyme, hoď ho do stroje". Kabaretná "Senzibilšou" ma vôbec neoslovila. Celé to stálo za hovno, ale najviac mi tam vadil arogantný, večne ožratý trpaslík Roman Skamene. Odpad! ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Samotní aktéři tohoto paskvilu mi jako jednotlivci nevadí, ale celkově jde o jedno z největších HOVEN ve sračkovité bažině novácké pseudozábavy. ()

Jinny odpad!

všechny recenze uživatele

V kariéře Luďka Soboty jsou jen dva světlejší body. Tím prvním je Jáchyme, hoď ho do stroje. Tím druhým... dabing hry Polda! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tohle byl jeden z nejslabších „projektů“ Luďka Soboty, ve kterém se objevil. Není to ani tak o tom že vedle něj šaškoval vyhořelý Skamene, ale i kvalita scének a humoru byla prostě chabá. Jako člověk se občas i zasmál (dokonce nenuceně), ale většinou šlo jen o trapný pokus o humor. Tu jedinou hvězdu si ode mně vyslouží nebožtík Jiří Wimmer – který jako jediný málokdy zklamal. ()

Reklama

Reklama