Reklama

Reklama

Jack Reacher - Season 2

(série)
Trailer 2

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (65)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chladný outdoor ve stylu Bourne série, drsný hlavní hrdina správňák, který se gesty a muskulaturou občas trochu chce podobat Punisherovi a tím pozitiva končí. Alan Ritchson potvrzuje dvojkou, že právě on dává nový standard filmovému (resp. seriálovému) Jacku Reacherovi. Tom Cruise musí prominout, ale mohl by se o fyzickou akci snažit sebe víc, profilově se na postavu nabušeného správňáka nehodí tolik, jako chodící Hulk. Škoda zpracování dvojky, která se příliš vleče a nerozvjí ani postavu hlavního hrdiny. Team je sice vcelku cool a interakce postav šlape povětšinu času dobře, ale zápletka sklouzává mnohdy k televizně laděným oslím můstkům a to áčkové produkci nelze tolerovat. Robert Patrick jako záporák fajn. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Ti parchanti mi zlomili kartáček. Teď už nemám vůbec nic!“ Pragmatický toulavec Reacher kdysi velel armádní 110. jednotce. Jenže její řady se teď tenčí. Někomu nesedí, smrtí jednoho z členů to totiž nekončí. Postavy logicky jiné, zůstává pravá ruka Neagley, pošťuchování mezi staronovým týmem baví, onou jednoduchostí a přímočarostí tvůrci znovu odkazují na staré dobré akční fláky 80. let. Nick Santora, který psal třeba seriál Útěk z vězení a bohužel stojí i za Arnieho FUBARem, s Reacherem pokračuje v ryze nenáročném duchu první série. Takže nás tvůrci znovu těší suchým humorem a zkratkou, přesto bych mnohé díly čekal lehce šťavnatější a dravější. Navíc dost klišé, spousta záchran v poslední vteřině, T-1000 mdlý, do příště doporučuju zapracovat na scénáři. Ano, fajn připomínka let minulých, ale přeci jenom máme rok 2024, takže to chce něco navíc. „Proč jsi ho praštil tak tvrdě?“ – „Neumím dávat měkký rány.“ ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"ZABIL JSI KÁMOŠE TOMU NEPRAVÝMU, SVINĚ." První sezóna se myslím celkem vyvedla, těšit se na druhou sezónu bylo logickou reakcí. Bohužel už to není tak jednoznačné. Začátek v pohodě, nějak se to vyvíjí (v prvním díle dobrý vtípek na Sáru Connorovou od zloducha z nejpovolanějších - Roberta Patricka), ale postupně se ukazuje, že materiálu v tomto námětu na 8 dílů nebylo, sorry. Dojde tak řada na zbytečné postavy (poctivý polda - hrůza), scenáristickou všednost a akci jak z průměrných kriminálních seriálů. Na závěr sice zase trochu lepší, ovšem asi hlavně díky předchozímu pošramocenému průběhu. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už kniha mě zklamala, netypický Reacher. Ten typický pracuje vždy samotářsky, jen občas se spojí s Neglyovou nebo nějakou jinou kráskou z bezpečnostních služeb a spravedlnost nastoluje s minimem svědků. I druhá řada mě zklamala: moc řečí, nesmyslné honičky, a až moc nesmrtelných hrdinů. Ten má být jenom jeden, Ritchson je ten pravý. Doufám, příště pojede podle lepšího scénáře. 55% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci evidentně nepochopili v čem byl úspěch první řady a tak se pokusili o repete s woke nádechem. Přímočarou akci v čele s mlátičkou z osmdesátek nahradili pečivě diverzně vystavěnou skupinku prakticky stejně schopných lidí a obalili košatým (zbytečně) dějem. V kontrastu s první řadou propad jako prase. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (11)

  • Na konci epizody hraje píseň „Super Bon Bon“ od Soul Coughing. (Duoscop)
  • Na pohřbu je zmíněno 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)

Reklama

Reklama