Reklama

Reklama

Jack Reacher - Season 2

(série)
Trailer 2

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (65)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mi v první sérii moc nesedl Ritchson, tak tady jsem za něj byl rád, protože sehnat tak strašné nesympatický "herce", to už musíte mít talent. Příběh není špatný a přeskakování v časových liniích mi nevadilo, ale opravdu se nedalo koukat na akci. Ta byla opravdu hodně špatná, bez nápadu a děsně statická a k tomu fakt špatně natočená. Škoda, dát si na ní víc záležet a vybrat lepší herce, dal bych lepší hodnocení. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„MYSLÍM, ŽE PO NÁS NĚKDO JDE. FAJN…“ Sarkastickej nosorožec je zpátky…Fajn! Tady  se o ty hlášky dělí se svejma parťákama, takže tentokrát je to taková (dokonalá)  týmová jízda. Jasně, je to v podstatě píčovina, ale koho to sere, že, když je to taková zábava! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Televizní série je založená na 11té knize (Volný pád) té knižní, kterou napsal Lee Child v roce 2007.  2.) Fandové seriálu jsou rádi, že postava Reachera má podobný „parametry“ jako v knize (a ne jak tomu bylo u filmů s Tomem Cruisem). I když… v knize má Reacher 195 cm a Alan Ritchson měří 188 cm. Filmaři si tak pomáhali úhlem kamery nebo výběrem výšky ostatních postav… 3.) Thx za titule „Vít Bezdíček  a Lucie Musílková“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  **  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Takže sme dostali ďalší príbeh, z takmer one man show sme dostali partiu správňákov, nazreli sme do minulosti Reacherovej jednotky, dostali sme všetky postavy sympatické, až to pekné nie je a ja dvíham na 5 hviezd, pretože tento seriál ma našliapnuté k výšinám ála u mňa dokonalý Jack Ryan. Doplním to slovami, ktoré som poslal jednému z bráchov po dosledovaní nového traileru na Fallout, takže takto: Inak Amazon Prime sa spolu s Falloutom u mňa už v podstate vyšvihol na totálnu jednotku čo sa týka kvality vs. kvantity a Netflix je na presne opačnej strane stupnice. Keď si pozriem, čo všetko Amazon Prime má, aké fílmy, aké seriály, ktoré z nich sú u mňa topkou, tak deklasoval Netflix v rámci kvality fakt že nepekne. Netflix má jedinú výhodu a to kvantitu, takže preto mu stále ide karta, lebo vie zaujať všetkých. Amazon si ide svojou cestou a ak to nepokazí, tak fakt bude Topka celosvetovo. Disney má kvalitu kolísajúcu, pripomína mi takú NERFku, HBO pod odkúpení Discovery padá na hubu svojimi škrtmi a vyznieva ako stará zasekávajúca sa brokovnica, ktorá keď vypáli, tak vypáli poriadne, ale dlho sa nabíja, kadencia nízka a účinnosť tiež kolísajúca, Netflix chrlí obsah rýchlejšie, ako je možné vôbec sledovať kadenciou samopalu, ale Amazon si ide svoje, pekne, pomalšie, premyslenejšie, ale s účinnosťou ako ťažkotonážna protitanková ostreľovačka... Go Amazon Prime... ()

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužial, miesto samotného Reachera tu máme ešte partičku 3 nímandov (samozrejme z rodnej línie Highlandera - nesmrteľných), ktorí akurát tak zavadzajú. Vraj "best friends forever", kopec flahbackov, ale hlavne, že o nich v S01 nebol ani prd... Toto bolo vycucané z hodne hlbokej riti! Trúfam si povedať, že za takýto scenár a akciu by sa hanbili už aj nemecké kriminálky v poobednej TV. Zatiaľ čo pri S01 si každý robil prdel z Toma Cruisa, tak teraz sa na oplátku musí Tom ujebávať do kolén, aká kokotina sa to natočila. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Reacher je větší a surovější. Vrací se prima akční flow a nálož testosteronu a já bych tuhle sérii dal pocitově výš jak tu předchozí. Chemie mezi postavami funguje, prolíná se hezky minulost s přítomností a samozřejmě je tu boj za vyšší dobro. To je zkrátka americkej sen. A já bych se další sérii nebránil. Pokud se Reacher nebude i nadále s padouchy mazlit a bude jim způsobovat fatality, pak jsem all in. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (11)

  • Batoh, který je na začátku epizody položený v kuchyni na baru, mění svou polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama