Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví nejen o velké osudové lásce začínající zpěvačky a ostříleného rockového hudebníka, ale také o trnité cestě ke slávě a kruté dani, kterou za ni je nutno platit. Esther Hoffmanová (B. Streisandová) se živí jako zpěvačka v nočních klubech. Její nezvykle procítěný zpěv zaujme rockovou hvězdu, která se právě v klubu „propíjí k ránu“. Dívka ho zaujme natolik, že už ji nespustí z očí. Zatímco však její hvězda teprve stoupá na pomyslné hudební nebe, jeho talent se pomalu rozplývá v přemíře alkoholu a nezřízeného života. Přesto se tito dva do sebe bláznivě zamilují. Hudební film zaujme množstvím původních písní ve skvělém provedení Barbry Streisandové. Role jejího partnera – rockové hvězdy Johna Normana Howarda je pak „na míru ušitá“ zpěvákovi Krisu Kristoffersonovi. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby USA $80,000,605Tržby Celosvetovo $88,870,102║ Koncept je jasný už hneď na začiatku, kam sa to bude uberať ale dobre. Ústredná dvojica nie je zrovna z tých sympatických, hudobne alebo teda po speváckej stránke Kris Kristofferson moc toho nedá, pri Barbre Streisand je skoro neviditeľný. Iskra medzi nimi je len minimálna, dejovo ako na hojdačke lepšie scény sa striedajú zo slabšími, je to také rozlietané. /60%/ ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Známý příběh o tom, jak hvězda, která si dává kokain k snídani a zapíjí to lahví neidentifikovatelného pití potká něžnou a tímto nedotčenou ženu, která je stejně nadaná jako on...A sláva je tu :) Dvojice Streisand a Kristofferson mi k sobě sedí :) Éra bezpodrsenkové Streisand byla také dobrá :) a ta hudba - hmmm...mrazilo mi při ní po celém těle :) Je to krásný film, sice předvídatelný, ale nádhernou ukázkou toho, jak jsme si všichni vlastními strůjci života a přílišná popularita je smrtící...Závěrečná píseň je bomba - ráda bych ji slyšela od Streisand někdy naživo :) ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

I když jsem se zařekl, že to nebudu porovnávat s Copperovou verzí, tak jsem se tomu neubránil. A ve všech ohledech právě ta nová verze vyhrává. Kristofferson není špatný, jako jediný zvládá svou roli rockenrolového boha a pak trosky s přehledem. Bohužel totéž se nedá říct o Barbře, která byla snad nejvíce asexuální herečkou tehdejší doby. Herecky nesympatická pěvecky možná fajn, ale tohle zase degraduje kamera, která musela snad i na tehdejší dobu vypadat strašně staticky. Bradley a Gaga jsou prostě ve všech směrech lepší, ale i scenáristicky mi tohle nepřišlo jako bůh ví co. Závěrečný twist není tak šokující jak by mohl být a v momentě, kdy Barbra Krisovi odpustí během 10 minut nevěru, je vyložený facepalm, který jednoduše nedokázala herecky prodat, abych mu uvěřil. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Novou verzi jsem ještě neviděl, ale tadle je dokonalá. Film skvěle zobrazuje prostředí šoubyznysu, a všechny jeho stinné stránky, slávu a otravný fanoušky. Zároveň je to silný milostný příběh a oba dva hlavní představitelé jsou mimořádně přesvědčiví. Celkově jde o jeden z nejlepších filmů s hudební tematikou, jaký jsem dosud viděl. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Keď vypnem obraz , tak musím skutočne priznať, že Barbra má božský hlas. Len prečo sa derie aj do hraných úloh ?!? Mohla síce sebelepšie zahrať - aj tak by som mu nedal ani o jedinú hviezdičku viac. Neuveriteľný príbeh, kde zhýraleho rockera v priebehu jediného mesiaca obráti naruby začínajúca hviezdička pop-music, ktorej sláva prerastie nad hlavu jej proťajška .... Tento film je hybrid muzikálu, rodinného filmu, romantickej limonády, a ten hybrid je až taký prekombinovaný, že človek nevie, čo si má o tomto dielku myslieť ..... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Barbra Streisand (Esther) používala väčšinu kostýmov zo svojho vlastného šatníku, čím sa neprešvihol rozpočet a dokonca bol snímok i skôr nakrútený. (classic)
  • Počas nakrúcania snímku došlo k incidentu, keď Kris Kristofferson (John Norman Howard) v rámci bitky zlomil nos Robertovi Englundovi (Marty). Problém bol v tom, že Kris považoval Roberta za kaskadéra a domieval sa, že bude správne reagovať. Svoj omyl si veľmi vyčítal, nakoniec všetko urovnal sám Englund, ktorý zašiel za Kristoffersonom do jeho karavánu, kde si riadne vypili víno, aby bolo jasné, že medzi nimi nie je žiadna nevraživosť. (classic)
  • Záverečný koncert sa nakrútil v sále arizonskej štátnej univerzity Grady Gammage Auditorium. (classic)

Reklama

Reklama