Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatím co doktor Noll tráví poklidné dny v nemocnici a pomocí solarizátoru tajně a úspěšně léčí svého spolupacienta kolotočáře Edu, ostatní členové vědecké expedice mají starostí nad hlavu. Při spojení s budoucností, kam vysílají žádost o peníze, vyvaří vodu v rybníce. „Známá firma", děda Drchlík, který s Adamem zachraňuje kapry z vyschlého dna, je obviněn, že rybník úmyslně vypustil. Návštěvníci sice pomocí reaktivních deštníků rybník vodou znovu naplní a děda je mimo podezření, ale nepříjemného pocitu, že se jim situace čím dál více vymyká z rukou, se už nezbaví. V nestřežené chvíli je Petr znovu vyfotografuje. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jiří Kodet mě zatím v roli nenechavého světského příliš nebavil, ale svým podobvazovým zoufalstvím si mě konečně získal. Jedenáctá epizoda byla hlavně o nekontrolovaném žhavení (příliš dolů) a o nezištné záchraně majetku v socialistickém vlastnictví. Přes to všechno mě ale stejně nejvíc zaujalo potvrzení faktu, že hlad je nejlepší kuchař. / Poučení: Obětavý ekolog pro kapra i do bahna skočí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Před týdnem jsem si infikoval chřipku, ale po deseti minutách jsem ji zlikvidoval." Doktor v rozhovorech se svou předpotopní kolegyní, která stále ještě věří v sílu prášků, krevní obraz a stupnici na teploměru, byl vynikající. Taky kolotočář Eda mě bavil svým zoufalým voláním zpod obvazů, ale tento díl je přesto o něčem jiné - o vyžhavení a napršení rybníka, což umí každý výstražný trojúhelník a deštník. To dá rozum. Hlavně nenápadně. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Děda Drchlík v podaní vtipne strohého Vlastimila Brodského tu perlí jedna radosť. Jeho presné predpovede vývoja pohárového stretnutia Sparta - Benfica ("Teď dají gól... Jo, ale ten nebude platit, naopak - z protiútoku se uvolní Miklíček a z voleje bombou do pravého vinklu upraví na 2:0 ") počas počúvania rozhlasového prenosu sú pamätné a dodnes sa ich snažím aplikovať do situácií, keď s kamarátmi v bare sledujeme nejaký zápas, na rozdiel od starého Drchlíka som sa však ešte nikdy netrafil... ()

Reklama

Reklama