Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

Had6 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se neustále směju těm neskutečně šíleným skečům. Sám se tomu divím. Ale nutno říci, že některé hlášky se docela uchytily i v životě. A to nemluvím jenom o sobě...Rozhodně za to vděčím i dobrému dabingu. Viděl jsem všechny díly v angličtině a některé vtipy prostě nejde pochopit, neboť anglická rčení a pořekadla nejsou mé hobby. Natož pak luštit rozdíl mezi skotským a anglickým přízvukem. Proto dávám vyjímečně přednost české verzi. ()

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

V mém TOP 10 mám tento pořad své nezastupitelné místo. Drsný až morbidní humor má u mně pochopení, protože si z vlastní hrubosti až sprostoty dělá srandu. Sérii řadím ještě výš než celý Red Dwarf. Fórky, např. "Dva přihřátý..., haló kdo si objednal dva přihřátý párky", "Jé podívej, hvězdičky! Vole, máš lupy na voptice" a třeba reklama na "Strč si tyč", jsou geniální... ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Byl jsem vyhraněný fanda Monty Pythonů. Před X lety jsem si rodinu britských komiků rozšířil o tyhle dva borce, nešlo to jinak. Čekat každý pátek na Hale and Pace se vyplatilo, i když jsem třebas pak usínal u nějaké dlouhé písničky. Ano, některé parodické kusy byly slabší, ale kdo chce permanentní kreč a hubu od ucha k uchu celých dvacet minut není normální. Něco jakoby i Monty Pythony připomínalo, ale tento pocit srovnávat mám posledních třicet let pořád, takže to neřeším. Týpkové jako Hale and Pace zanesli do archívů několik skečů nebo scének, chcete-li, podle kterých se jednou bude učit sranda. Na to vemte jed. Fór za všechny. Mojí dceru jsem pojmenoval Nebe, protože v době početí jsem se díval do nebe. Svojí dceru jsem taky pojmenoval v době početí, jmenuje se: "Uuuughhháááá." ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

10/10 Totalni Britsky humor autorske dvojice jdouci ve stopach MPFC a Bennyho Hilla - squela zabava i kdyz ne pro kazdeho... ;]] Pravda jsou scenky slabsi, ale to uz se jaksi u TV serie da ocekavat - ale moc jich neni - jako v Gorodku ;]] Nostalgie: To cumis na me? Steeve - Franku - Steeve - Franku Ty - sem - hned! O Fidorku! Jste nervozni? Opeprit? A tady je jeden... a tady taky jeden... Vole Jade... Ahoj Johny, ahoj Billy, ahojka vsichni Rundu-na-me fobie Musis si nosit praci domu? ... Kdy bude DVD??? ... Bollocks!!! ()

Fish 

všechny recenze uživatele

Další vynikající britský komediální seriál. Je docela příjemné si nejdříve pustit jeden díl Pythonů a pak hned jeden díl Hale and Pace (Pozor, tato dávka humoru může být až smrtelná!:-)) Tihle dva tam sázej jednu vtipnou scénku za druhou, že prostě nejde vydržet se nesmát. Například: ,,Jste nervózní?", ,,Ne, nejsem", ,,A co teď, jste nervózní?":-) No akorát musím tomuhle seriálu vytknout, že bohužel nevydržel být tak výborný jako na začátku... Jinak by to bylo jasných 5*. Co se týče komediálních seriálů, na Velkou Británii prostě nikdo nemá! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama