Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (198)

Traktorista

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka humoru a gegů, které se ještě mnohdy rozvíjejí celé další epizody. Úžasně zmáknuté scénky plné maximálního nasazení a citu pro detail. Tyhle dva týpky prostě musíte milovat, protože jejich krátké scénky jsou narvaný až po uši vtipem. Opravdu velikým přínosem je zde suprovejPotměšilův dabing, kterej zvedá tenhle seriál ještě o třídu vejš. Jedina skvrnka na kráse je zde Verbal, ale dle chybějícího komentáře, se nejspíše překlikl, když koukal na nějaký poníčko. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Steve? Franku? Steve? Franku? Dáš si fidorku? Geniální humor této dvojice mě spolehlivě rozesměje. Jejich nápady jsou někdy tak absurdní, že jen kroutím hlavou, kde na ně chodí. Musím směle konstatovat, že zde hraje roli i výborný dabing. Smekám před překladateli, kteří vymysleli i spoustu nových slov a slovních spojení. ()

Reklama

Merenre 

všechny recenze uživatele

Skečová show v klasickém stylu, která na rozdíl od silně avantgardního Monty Pythona nebo svérázného Velkovlaku víceméně dodržuje formální základy, vtipy mají pointy atd. Díly mají relativně stabilní úroveň, a i když to může chvílu trvat, než si člověk na ty dva a jejich humor zvykne, stojí to za to. Zejména Gareth Hale je ksicht k pohledání a nechybí vynikající český dabing. ()

francis 

všechny recenze uživatele

Curly a Nige, Jed a Dave... to se nedá zapomenout (radio and cd, video and tv - you´ll never gonna get this song out of your head). Díky tomuhle seriálu jsem měl nějakej čas dokonce rád Potměšila (než jsem ho zas viděl hrát v nějakým filmu nebo seriálu. Jako dabér v tomhle hitovým mazci je ale no.1). Zával vtipů jak v hnědouhelným dole. Tady je jeden. A tady je taky jeden. A tady. A tady je jeden velkej. Kdo na to nekoukal, dostane pokutu "psací stroj". Hele a nepůjdem na přednášku o reinkarnaci? (proč ne, žiješ přece jen jednou...) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sú vulgárni, sú brutálni a valia na plné gule! V H&P koktaile je namiešaný suchý anglický humor s fekálnymi a sexuálnymi fórikmi a absolútne čiernym cynizmom. Rôznorodé scénky sú dopĺňané vlastnou hudobnou tvorbou, ktorá je hádam ešte originálnejšia a šialenejšia, než hrané kúsky. Kto je skutočne odolný, tomu sa budú páčiť. Háklivejšie osoby asi vystrúhajú znechutenú grimasu a týchto dvoch bezškrupulóznych pánov rýchlo vypnú. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama