Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

gogos 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale tento film mi zase tak strašný nepřišel. Občas vtipný průpovídky (Ty do toho psa cpeš steroidy??? ... Je to... bojový plemeno :-D ), dobrá akce, a úplně jiné pojetí než jednička. Jasně, s ní se to srovnávat vůbec nedá, ale když si ji odmyslím tak bych to viděl lehce přes 50%. Prostě normální film...při kterém jsem se docela pobavil. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

No, odpad jsem tomu nedala z toho důvodu, že jsem věřila Robertu Patrickovi. Ne nějak moc, ale myslím, že po té herecké stránce docela vedl. Ona totiž ani ta myšlenka nebyla špatná, ale hrozným způsobem to odflákli. Na co se dalo v jedničce opravdu dívat, tak to byly masky s rozhodně černý humor. Navíc perfektní hudba. Ve dvojce nebyly dobré masky, prostor pro postavy, rychlé proměny v upíry a dominovalo tam příliš mnoho prázdných míst. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Kdyby film neměl v názvu Od soumraku do úsvitu, patrně by shnil někde na smetišti dějin. Leč Od soumraku do úsvitu v názvu má a dokonce se snaží o jakési pokračování příběhu, připadá mi přesto poněkud zbytečný ba dokonce k smetišti dějin odsouzeníhodný. Dejme tomu, že filmu nedominuje nějaký famózní herec, který má našlápnuto stát se miláčkem publika podobně jako herci z prvního dílu, že se mu proto nepodařilo vyšplhat na Olymp upírských filmů. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

From Dusk Till Dawn 2 rozhodně není tak špatný film, jak zde všichni tak hezky opakují. Jasně, není to jednička a Spiegel na duo Rodriguez/Tarantino nemá, ale na druhou stranu se pan režisér dost snaží, šikovně si půjčuje a navíc se na věc kouká s minimálně stejným nadhledem, kdy jsou ve filmu momenty jako: debata o pornu, vyprávění o chlapíkovi, co si to rozdal s pornoprůmyslem, finta se sanitkou, nebo to, jak se šéf zločinecké bandy pořád vyhýbá smrti, aby se nakonec stejně stal upírem, které opravdu stojí za to. Navíc je Robert Patrick ten největší drsňák pod zatměním slunce a Spiegel si s režií hraje jako malé dítě, kdy hlavně kamera, která se skoro pořád dívá na dění z pozice různých předmětů (Miska, větrák), vytváří z pokračování Rodriguezova kultu zajímavou věc. A za zmínku ještě rozhodně stojí cameo Bruce Campbella a návrat Dannyho Treja. From Dusk Till Dawn 2 je příjemné béčko, které si člověk s nadhledem užije. ,,A potom zastřelil chlapa, co tam přinesl koblihy.“ ()

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Spiegelova režie stylem "pohled přes cokoliv" (kamera pod louží krve, atd) byla sem tam využitá už v Narušiteli a dalo se mluvit o nápaditosti. Tady to kapánek přehnal a film je v podstatě složen pouze z takovýhle záběrů. A z logiky věci by se mělo jednat o prequel, když se znovu objevil Danny Trejo, který se v Rodriguezově filmu tak úžasně rozletěl po kulečníkovém stole :-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)
  • James Parks, který ztvárnil strážníka Edgara McGrawa, je skutečným synem Michaela Parkse, představitele rangera Earla McGrawa. Společně se pak ve stejných rolích objevili i ve snímcích Kill Bill (2003) nebo Grindhouse: Auto zabiják (2007). Samostatně si pak zahráli i v dalších filmech Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. (gogos)

Reklama

Reklama