Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

LasT_Olt odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako originální Survivor, který se vysílá už přes 20 let, se i česká Nova už mnoho let snaží, v neperiodických odmlkách vykrást tuhle dnes již kultovní reality show. Kdybych to měl popsat po lopatě, je originál a Survivor ČZSK, asi jako Napoleon u Slavkova a Napoleon u Lipska. Špatně je tady vlastně úplně všechno; slow motion záběry, medailonky (jak z nějaké Superstar tvl), hudba (ti zmrdi z Novy si dokonce dovolí tam používat překrásnou hudbu od Two Steps From Hell, což mi trhá žíly), neustále tleskání úplně všemu, ubrečená verze Travise Scotta (toho kdyby potkal Jeff Probst tak by ho vážně asi zabil a ne mu ještě říct, jak je statečný a že je v pohodě, že to quitne druhý den do prdele). Nejhorší je ta dramaturgie, ta u tohohle pořadu fakt kolabuje víc jak můj milostný život a to už je co říct. Pure comedy right there. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Nejznámější Americký Survivor se natáčí od roku 1999 na různých místech světa. Má aktuálně 41 sérií, každá série má do 17 dílů, každý díl trvá cca 45 minut a celkově soutěž trvá 39 dní. Tato Československá verze Survivoru v Dominikánské republice, kde zároveň natáčejí i jiné státy, se vzhledově té americké +- podobá, ale absolutně se rozchází v délce trvání, pravidlech vyřazování a v přístupu přežití na ostrově. Z nekonečných 67 dní se natočilo 32 dílů a každý díl má 2 hodiny. Aby se vše zaplatilo, musí být prostor pro reklamu a to je důvod, proč je to tak protahované. To co Americká verze nezná je duel, což je pravidlo, díky kterému se i soutěžící, který neustále dostává nejvíc hlasů na vyřazení, může udržet prakticky až do finále. V americké verzi by šel okamžitě domu. Ve vybavení na ostrově, je Československá verze k soutěžícím o dost přívětivější. Mají příbor, hrnečky, plošinu na spaní, pravidelný i když dost omezený příděl rýže a rovnou i pitnou vodu. Rozdíl je ale v tom, že vše je brané hodně sportovně. Na ostrově je trochu kokosu, který později soutěžící dostávají, protože už nebylo kde brát + část moře téměř bez ryb. Těžko by někdo v takových podmínkách zvládal každodenní souboje. Většinu času se vyřazuje každý druhý díl a v těch ostatních uvidíte častokrát i dva souboje o odměnu. Vše se tedy maximálně protahuje až do finále, kde jsou pravidla už zase úplně jiná. Mnohem složitější než v Americké verzi. Porovnávání jednotlivých verzí je právě ten důvod, obrovského rozdílu hodnocení. Ve výsledku ale postavit celebrity proti neznámím lidem není špatný nápad. Pak už jen záleží, jak moc dokážete přijímat odlišné věci a kolik jste ochotní tomu věnovat času, protože tohle bude na hodně dlouho. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

KDO PŘEŽIJE (Americká verze) jsem viděl několik řad a musím říct, že každá mě bavila. Naopak s českou verzí jsem ještě neměl tu čest. Hned na úvod komentáře musím dodat, že ta česká nesahá té americké ani po kotníky. Začátky byly hodně krutý a já jsem uvažoval, že to vzdám a koukat nebudu. Nakonec jsem to dokoukal. To ale nemění nic na tom, že je to hodně slabej odvar KDO PŘEŽIJE. Na můj vkus je to nehorázně dlouhý, natahovaný a se spoustou zbytečnejch a nepodstatnejch keců. Dalším hřebíkem do rakve je stopáž. Každej díl bych zkrátil minimálně o polovinu. Za mě se ani moc nepovedl výběr soutěžících. Sice jsem si i tady pár favoritů našel ale většina lidí u mě moc sympatií nesklidila. Ondřej Novotný jako moderátor tomu taky zrovna dvakrát nepřidal. Ať se radši stará o Oktagon a nesere se do podobnejch věcí. Nakonec jsem aspoň rád, že měla porota rozum a vítězem se po zásluze stal jeden z mých favoritů. Ani to však nemůže změnit moje hodnocení. Slabý 2 hvězdy. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech bych dala odpad, ale říkala jsem si, že ještě počkám. Po třetím můžu říct, že se to konečně trochu zlepšilo a ještě tomu dám šanci. Za co bych ale odpad dala hned, jsou podmínky - teplé oblečení, místo na nocleh, čajíčky (?!! nechápu, že ty poznámky o čajích aspoň nevystřihnou), čistí a oholení soutěžící atd. Jsem si stoprocentně jistá, že je posílají minimálně do normální koupelny a na záchod. Uvidíme, jak to půjde dál. Edit po čtvrtém díle: Tohle byl můj poslední, dál se dívat nebudu. Nechávám hvězdičku za fajn výběr lidí, mělo to potenciál. Škoda. Mezitím jsem si poprvé pustila Robinsonův ostrov, a ten mě teda moc chytl - o to horší byl návrat k Survivorovi, neskutečná prospast. Jen mě to utvrdilo v tom, že soutěžící v Survivorovi mají luxus na všech stranách, nikdo nemá hlad, všichni plní energie, stále oholení a čistí. A do toho nová taktika - odejít před kmenovou radou "na marodku" jako na smrt nemocný a druhý den přijít plný energie a účastnit se soutěží. Výborná taktika. Stačilo. ()

SniperG1 odpad!

všechny recenze uživatele

A ánóóó máme tu finálový duel mezi Karlem a Pepikem na pouhých 27 vítězných bodů...takže máme o co hrát??... Anóóó... Dobrá jdeme na to... Po velkém nervy drásajícím boji a za stavu 26:26 musí rozhodující bod rozhodnout foto finish...bylo to opravdu o chlup, ale vítězem se stává Pepík a vyhrává cheesecake a kafe. Gratulujeme!!... Opět zase TV Hovna absolutně nepochopila podstatu této parádní soutěže a vše jako vždy úplně dojebali...hnus!! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • I přes odstartování show muselo po pár dnech několik soutěžících do karantény kvůli covidu-19. Na ostrově tak na pár dní zůstali neúplné kmeny, které soutěžily dál. (Zix.)
  • Na místě, kde se natáčel Survivor Česko & Slovensko se i ve stejnou dobu natáčel Survivor Turecko a Survivor Rumunsko. (TheSlezy)
  • Markíza show původně vysílala od 20:30, po 2 týdnech ji přesunula na časy okolo 22. hodiny, později dokonce až okolo 23. hodiny. (Zix.)

Reklama

Reklama