Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Scott Calvin je zpátky! Poté, co strávil jako Santa téměř třicet let, je stále stejně veselý. Ale popularita Vánoc začíná slábnout, a s ní odchází i Santova magie. Scott se snaží si dál plnit své povinnosti a zároveň tu chce být pro svou rodinu. Až jednou zjistí, že existuje možnost, jak se své pozice vzdát a odejít do penze. A tak se Scott rozhodne vzdát funkce Santy a najít za sebe plnohodnotného nástupce, aby se sám mohl stát lepším otcem a manželem. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Cermbo 

všechny recenze uživatele

Nostalgie na původní trilogii Santa Klause funguje jen z části a kazí to šíleně cringe momenty současně s hromadou nových nesympatických a přehnaně trapných postav. Po prvních třech dílech trapnosti se to však obrátilo v dobré, několikrát potěšilo cameo starých postav a poslední dva díly si ze starých filmů braly to nejlepší. Ve výsledku jsem rád, že se sympaťák Tim Allen vrátil jako Santa už počtvrté, byť je seriál sice o něco slabší, než původní filmy, avšak rozhodně ve výsledku starým dílům nedělá ostudu. 65 %. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první dvě epizody jsou neředěné disneyovské peklo a říkal sem si co se to ku*va stalo, že mají potřebu takhle prznit původního Santu, kterého sem v devadesátkách měl fakt rád. Pak se to naštěstí ale ustálí, začne tu být víc Tima Allena a méně Kala Penna a až do konce si jedou Santa Clausovi v příjemné vánoční rodinné atmosféře. Těch šest epizod je nicméně tak akorát na to, aby to nestihli ještě znova dodrbat...60% ()

Reklama

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento rok jsem neměl v plánu se na Clausovi dívat, ale nakonec nebylo na výběr, když člověk týden před Vánoci leží v posteli, protože zkurvený koronavirus. No nic, shlédnuto za necelé tři dny. Je to takové Disneyovsky ujeté, sváteční, rodinné a nevím co ještě. Někdy vážně povedené a dost dobře jsem se bavil. Jindy zase moc dětinské nebo spíš trapné. A taky trochu multikulti, což většinou nevadilo. 3* ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Původní film miluju, další sva jsou koukatelné o Vánocích, nu a teď přišlo tohle. Dá se to s trochou nadhledu vzít jako průměr. Chvilkama i funguje poselství, ale celé je to takové jako spíchnuté horkou jehlou...už jen úvodní titulky vůbec nechápu. Zpočátku jsem fakt fandil Kalu Pennovi, že by mohl být dobrý Santa. Ale co, na Elizabeth Mitchell se kdykoliv rád podívám, Vánosmír fungoval brilantně a hlavně potěšil Bernard v podání Davida Krumholtze, :-) (ani ho tu nevidím uvedeného) ()

HNTR 

všechny recenze uživatele

Miloval jsem trilogii s Timem Allenem, ale seriál nějakým způsobem postrádá kouzlo předchozích filmů. Timu Allenovi chybí ta chemie, kterou měl v předchozích dílech. První dva díly jsou nudné utrpení a když už to začne konečně k něčemu vypadat, tak seriál končí. Kall Penn je ze začátku sympoš, z kterého se postupem času stane tak OTRAVNÁ nesympatická postava. Ostatní postavy jsou únosné, ale žádná nějak extra nezazáří. Vánoční nálada? Hm, takový průměr až možná trošku podprůměr. 3* a to opravdu převážně z nostalgie... ()

Galerie (122)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama