Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Opsha 

všechny recenze uživatele

Boha jeho co proti tomu všichni máte..... Producenti by sice za přestříhání měli dostat pár ran deštníkem a Sean Connery je klasicky špatný, ale takhle stylový film jsem už DLOUHO neviděl. Vizuální stránka nemá k dokonalosti daleko, stejně tak jako pošukané nápady typu páv s kamerou na ocase či neviditelný archivář. A dialogy jsou také vybroušené jako křišťál (chválím i dabing, kterému se dokonce povedlo zahladit největší logický kopanec filmu). Chci vidět nesetříhanou verzi. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Fiennes je britštější než agent jejího veličenstva 007 a Uma je k nakousnutí, takže strčí Moneypenny hravě do kapsy. Není mi sice jasné jestli to původně mělo vypadat, tak jak to nakonec vypadá ... poměrně zábavná nejspíš komedie, protože akce=0, napětí=0 a jediné čeho tu bylo přehršel byl sarkasmus,do extrému dotažené gentlemanství a celé je to dost ulítlé. 55% ()

Reklama

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším, kde tvůrci sebrali práva na název Avengers, ale zjišťovat to nehodlám. Stejně jako důvod, proč se tři skvělí herci upsali něčemu takovému. Totální blitce bez nápadu, u které mi po deseti minutách začaly krvácet oči i uši. Ale co čekat od Cinemy, tenhle kanál (v obou slova smyslech) se vyjma Amazing Race stává zárukou pravidelné dávky sraček. /10% a odpad!/ ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám, jestli jsem nepochopil skrytou nadsázku tohoto adaptačního hybridu Hudson Hawka, Sherlocka Holmese, Ligy Výjimečných, Kouzelné chůvy Nanny McPhee, Jamese Bonda a ještě nevečeřící Adély, ale jsem z toho všeho mírně řečeno v rozpacích. Avengers se tváří jako obraz Andyho Warhola, působí jako procházka po Regent Street v doprovodu hraběte von Kratzmara a bohužel chutnají jako zkažené menu z načančaného talíře. Ty dvě hvězdičky jsou za look staré Anglie, dynamické interiéry, pop-artovou výpravu a především tři herecké držáky, kteří si i přes značnou chaotičnost příběhu udržují grácii a noblesu sobě vlastní. ()

fshrbeny 

všechny recenze uživatele

Vyfintěný Fiennes v buřince, Uma obepnutá latexem a Connery pokoušející se hrát šílence, který ale celou dobu vypadá spíš unaveně a hlavně znuděně. Hlavní výhodou filmu je bezpochyby (kromě postav) jeho délka a hlavní nevýhodou jednoznačně jeho nesmyslnost. Scenárista byl pravděpodobně po celou dobu své práce sjetý, jinak si neumím představit, jak si mohl myslet, že mu scény na sebe logicky navazují. Všechno je to takové zmatené, nepřekvapující a unylé. Jediným dalším plusem je chytlavý theme song. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Snímek se umístil na 13. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Reklama

Reklama