Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Trochu ma mrzí , že tu všetci kydajú na pomstiteľov a vytýkajú slabý príbeh , nezmyselnosť a čo ja viem čo ešte a popri tom sa doslova nadchýňajú nad takým Kill Billom , ktorý na tom s príbehom neni o nič lepšie , strieda jeden gýč za druhým a väčšina postáv je tu plytkejších ako Níl po období sucha. Mňa Pomstitelia práveže dostali svojim bezchybným suchým anglickým humorom a najmä skvelým Fiennesom a Umou Thurman, ktorý to zahrali na jednotku. Ale chápem, že čo nemá nálepku "uznávaného" režiséra ide automaticky pod gilotínu. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Cože? Tohle nebyla komedie? V tom případě to je ze strany tvůrců celkem průser, když natočí vtipný film, aniž vtipný být měl (viz Twilight). Nicméně se na to i přes tenhle neduh dalo docela v pohodě koukat, a tak mi nic nebrání hodnotit průměrem, i když naprosto chápu ty negativní reakce, protože jsou oprávněné. 50% ()

Reklama

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Asi bych se normálně k tomuto filmu vůbec nedostala, tento žánr vůbec nevyhledávám, spíš než akční dobrodružný bych ho zařadila mezi suše anglickou špionážní parodii. Jiné filmy, které hodnotím na 3* si již dávno nepamatuji. Tento stojí za zhlédnutí kvůli pár skutečně vydařeným absurdním a přitom vtipným situacím. Výtvarná stránka hraje taky velkou roli. Každopádně je u mě v kategorii film vybočující z řady a je mi milejší než těch netroufám si posoudit kolik % filmů průměrných. Spíš mě překvapilo tak radikálně odsuzující stanovisko většiny, kvůli kterému píši tento komentář. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Těžko lze dobře hodnotit film, po jehož skončení se proberete z letargie a zjistíte, že tak velkou, ale opravdu velkou blbost jste už dlouho neviděli. Kromě akčních scén film absolutně nestojí ani za zlámanou grešli, tak neuvěřitelnost stupiditu snad ani nešlo natočit. Ale Amíci zase dokázali, že to zvládnou. Děs. ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Pani Peelová dostáva bonboniéru. Nachádza v nej lístok s textom Zdvihnite slúchadlo. Zazvoní telefón. Pani Peelová dvíha slúchadlo. - Presne v tomto duchu sa nesie celý film, o ktorom si však nemyslím, že je hlúpy. Je divný. Ak sa niekomu nepáčili napr. Dravci, je dosť možné, že sa mu nebudú páčiť ani Pomstitelia. Všetko je tu dojemne starosvetské, balansujúce na hranici jemnej irónie a sarkazmu - čaj je životodarnou tekutinou, kvôli ktorej sa odkladajú i rozhovory ďalekosiahlych politických dôsledkov ("Áno, ale až po čaji." "Pochopiteľne."). Z rečičiek o počasí sa stáva film celý zasvätený počasiu. Agentka s povolením zabíjať môže mať vysoko cez šesťdesiat a v obliekaní mať vkus ako slečna Marplová. Medzi oboma agentmi opačného pohlavia to riadne iskrí, nikdy však neurobia nič, čo by neprešlo cenzúrou snemovne lordov (ak dáma vnikne do pánskeho klubu, vyzlečený pán je riadne zakrytý najnovšími Times). Do tohto absurdne hypnotického sveta skvele zapadá i absurdne hypnotický surrealizmus Belgičana René Magritta - v zámockom parku stojí telefónna búdka, na záhradný labyrint sa znáša roztvorený dáždnik. Myslím, že predkovia 11. vojvodu z Marlborough (súčasného vlastníka toho ozrutného zámku Blenheim) sa v kryptách rozhodne neobracajú. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama