Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oceňované herecké hvězdy Johnny Depp, Kate Winsletová, Dustin Hoffman a Julie Christieová excelují v tomhle kouzelném příběhu o jednom z největších vypravěčů všech dob a o lidech, kteří ho inspirovali k vytvoření jeho mistrovského příběhu o Peteru Panovi! Kariéra slavného dramatika jménem James M. Barrie (Depp) se ocitne na křižovatce, když se z jeho nejnovější hry stane propadák a skeptici začnou zpochybňovat jeho budoucnost. Pak se ale náhodou seznámí s vdovou (Winsletová) a jejími čtyřmi dobrodružnými chlapci. Zrodí se mezi nimi přátelství, které podnítí představivost potřebnou k vytvoření Barrieho největšího díla! Snímek Hledání Země Nezemě s hvězdným hereckým obsazením skýtá okouzlující zážitek! (HBO GO)

(více)

Diskuze

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Frajer 42 ( předposlední komentář podle hodnocení), ty musíš být ale kus dementa, čemu všemu dokážeš dát odpad je až zarážející, stejně jako komentář k tomuto filmu. Neustále mě udivuje, co jsou tu někteří zač.

mutecrap

mutecrap (hodnocení, recenze)

Super podívaná, celou dobu jsem tam byl s nimi, obzvlast v divadle. Vsichni herci ve filmu jsou moji oblibeni a jak to bylo natoceno, super...  :-)

Šandík

Šandík (hodnocení, recenze)

Maftík: Film pracuje s fakty velmi volně. Například, v době premiéry Petera Pana žili ještě oba rodiče chlapců. Otec zemřel až roku 1907, matka 1910. Jak kdosi kdesi trefně napsal: "Forster z příběhu vyřadil veškerá historická fakta, která by mohla tenhle "svět fantazie" jakkoliv narušovat."...

Vilda

Vilda (hodnocení, recenze)

Je to opravdu zajímavý film. Mám rád Johnny Deppa, ale tady jsem ho opravdu nepoznával (Byl skvělý). Mám chuť se teď mrknout na film Peter Pan. Ty scény z té premiéry a následně v té zahradě. Ty byly super.

ZUPA

ZUPA (hodnocení, recenze)

no skoro 5'>..tohle jsem opravdu necekal..prijemny prekvapko!

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Kýč to není, na to jsou tvůrci a herci příliš dobří, ale prvoplánovka to je jak dělo.

Gardenboy

Gardenboy (hodnocení, recenze)

ešte chcem dodať: To dáva filmu aspoň u mňa nový rozmer a celkovo nový pohľad. Písal som to aj v komentáre - dá sa film chápať z dvoch uhlov pričom z obidvoch je rovnako krásny.

Gardenboy

Gardenboy (hodnocení, recenze)

to maftik: ohladom Barryho a jeho osobnosti takmer úplne ... dokonca tam v jednej scéne naznačili to, čo predpokladá väčšina znalcov a čo samotný film nepriamo ukazuje - rovnako tak ako známe fakty z jeho života. Ide o scénu keď jeho kamarát na zápase konštatoval, že sa vedú o ňom reči, že je často s deťmi a prečo ...

Gedes

Gedes (hodnocení, recenze)

Vůbec se mi to nelíbilo, bylo to nudný, utahaný, dialogy byly moc vyumělkovaný moc dokonalý... přehnaně moc fantazie ... žádná akce, žádný napětí nic mě na tom nezaujalo.

Anglie

Anglie (hodnocení, recenze)

Pro mne nejlepší film roku 2004 (i když k nám šel až v březnu 2005).

PADDY

PADDY (hodnocení, recenze)

Finding Neverland dava slovu KRASNY novy rozmer.Saha daleko,daleko za hranice krasneho filmu.

Související novinky

Karlík a továrna na mrtvoly

Karlík a továrna na mrtvoly

17.09.2012

Rozhodnutí čím dál úspěšnější kabelové stanice A&E (letos masivně zabodovala westernovou detektivkou Longmire) natočit seriálový prequel k slavnému Hitchcockovu Psychu zpočátku neznělo jako… (více)

Oscaroví tvůrci míří do Prahy

Oscaroví tvůrci míří do Prahy

15.10.2011

Praha se už brzy zařadí po bok dalších světových měst, která mají štěstí na velké kulturní akce s účastí zajímavých hostů. V pondělí 21. listopadu 2011 totiž Rudolfinum hostí benefiční Concert for… (více)

Besson sa vracia

Besson sa vracia

20.05.2005

V roku 1999 Príbeh Johanky z Arku s Millou Jovovich pomerne nečakane prepadol a jeho režisér - slávny Luc Besson (na obr.), tvorca takých kultov ako Leon alebo Brutálna Nikita - sa odvtedy venoval už… (více)

Reklama

Reklama