Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Energická Helen Harrisová pracuje jako asistentka šéfky modelingové agentury Dominique a žije vysněný život, plný večírků a módních přehlídek. Je úplně jiná než její sestry Jenny a Lindsay. Její život se však dramaticky změní, když Lindsay s manželem zahynou při autonehodě a ona se má stát opatrovnicí jejich dětí, patnáctileté Audrey, desetiletého Henryho a pětileté Sarah. Helen je sice sestřinou volbou překvapena, protože ideální matkou by pro děti byla spíš Jenny, ale je odhodlána její přání splnit. Sežene velký byt a najde pro ně novou školu, vedenou sympatickým pastorem Danem Parkerem. Vrátí se do práce, jenže skloubit profesi s rodinou není vůbec snadné. Když musí děti vzít na módní přehlídku, která jejich vinou skončí průšvihem, a navíc zaviní, že sejde z dohodnutého fotografování modelky Martiny, dostane výpověď. Zatímco hledá novou práci, musí řešit problémy se Sárou, která si neumí zavázat tkaničky, s Henrym, jenž odmítá hrát basketbal, i s Audrey, která se začne scházet s největším darebákem na škole. Zcela vyčerpaná Helen přizná, že na roli matky nestačí, a dovolí Jenny, aby děti vzala k sobě. Vrátí se do práce k Dominique, rychle však zjistí, že už nic není jako dřív. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Marys 

všechny recenze uživatele

Jaj no nerád dávam nízke hodnotenia ale toto bolo naozaj pod úroveň. Tragické zápletky, absolútne nepochopenie vykreslenia vzťahu medzi Helenou a jej najstaršou neterou, nedotiahnuté nikam, hurá úplný znenazdajky happyend no a ešte k tomu aj Paris Hilton. 2* snáď za to, že ma to neotrávilo až tak, aby som od toho odišiel. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Pravdou je že je to len priemerný film.......pretože občas pôsobil ako keby z neho vymačkali všetku šťavu a tudíž nebol šťavnatou dužinou lež iba obyčajnou šupkou......taktiež sa malo viac popracovať na emočnej stránke filmu, pretože tá v niektorých miestach riadne škrípe.......Napriek tomu sa tu našli scény, na ktoré sa je radosť pozerať (napr.: zaväzovanie šnúrok králičou metódou, alebo hrošíkova oslava )......škoda len že ich nebolo viac. ()

Reklama

Hillock 

všechny recenze uživatele

Tak nás tady je více exotů, co se film líbil. Podle mě si zaslouží vyšší hodnocení. Jo a jen tak mimochodem, hraje zde mnoho známých herců. V úvodních titulcích byl uveden mj, Joseph Mazzello, tak jsem si říkal, že bude hrát klasicky malého hodného kluka. Během promítání jsem na to zapomněl a těsně před koncem jsem si uvědomil, že jsem na něho zapomněl a ani jsem ho nepoznal. To jsem samozřejmě nevěděl rok natočení Života s Helenou. V závěrečných titulcích jsem si musel zjistit, koho to vlastně hrál, jinak bych neusnul. Kdyby to někdo nevěděl a zajímá ho to, tak měl mini roli a byl to Peter - ten jednadvacetiletý kořen, co šel na školní ples s patnáctiletou Audrey. Mimochodem, zjistil jsem, že věk některých herců a jejich postav je odlišný, ale to se ve filmovém průmyslu děje poměrně běžně. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// někteří oblíbení herci(Hayden Penettiere, Hector Elizondo) a spousta dalších menších hvězdiček, takže slušné obsazení, občas zajímavá scéna s hudebním doprovodem -hodně dlouhé, možná až zbytečně, potom je to dost utahané, navíc bez větších emocí/// Život s Helenou musí být příjemný, je pohledná, talentovaná a ráda se baví. Bohužel se dostane do životních situací, které moc radostné nejsou. Když dostane na starost děti svojí sestry, je to pro ní tak trochu peklo. Sice je má ráda, ale jsou to děti. No a divák se musí projít tím stejným co hlavní hrdinka filmu. A to už opravdu taková zábava není. Navíc je to hodně dlouhé a na nějakou zábavu nebo vtip se zapomělo. Aspoň mě to spíš přišlo občas smutné a vůbec velká část děje se hrne spíš v dramatických kolejích. Tedy tohle je neveselý film o životě s Helenou./// Celkem 58%/// ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Film na mě působil jako antikoncepce. Když kariéristka, která se věnuje jen své práci a společenskému životu dostane do péče 3 děti různého věku, zdá se, že se to nedá zvládnout. Helena se touto zkušeností mění a dokazuje, že na to má. Nemám moc ráda, když se film zaměřuje jak na komedii tak na drama. Přijde mi to pak z obou stran neúplné, tady se to dalo ještě tak nějak snést, přesto z toho mám smíšené pocity. Kate Hudson a Joan Cusack mám ráda, takže jsem se mohla přiklonit k těm třem hvězdám ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení režisér Garry Marshall často nechtěně oslovoval Kate Hudson jako Goldie. Pracoval totiž s její matkou Goldie Hawn na filmu Přes palubu (1987) a neustále ji oslovoval špatně, protože podle něj nejen vypadají, ale i hrají podobně. Herečka tyto přeřeky brala v pohodě, avšak štáb dal Marshallovi krabičku, do které musel hodit 5 dolarů pokaždé, když řekl její jméno špatně. Za peníze, které se vybraly do konce natáčení, potom Hudson uspořádala pro celý štáb párty. (HappySmile)
  • Rozhodčí hokejového utkání pastora Dana je představen jako bývalý olympijský bruslař Scotty Buttons. Jeho jméno je kombinací jmen Scott Hamilton a Dick Button, což jsou oba bývalí olympijští vítězové zlatých medailí pro USA. (HappySmile)

Reklama

Reklama