Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Energická Helen Harrisová pracuje jako asistentka šéfky modelingové agentury Dominique a žije vysněný život, plný večírků a módních přehlídek. Je úplně jiná než její sestry Jenny a Lindsay. Její život se však dramaticky změní, když Lindsay s manželem zahynou při autonehodě a ona se má stát opatrovnicí jejich dětí, patnáctileté Audrey, desetiletého Henryho a pětileté Sarah. Helen je sice sestřinou volbou překvapena, protože ideální matkou by pro děti byla spíš Jenny, ale je odhodlána její přání splnit. Sežene velký byt a najde pro ně novou školu, vedenou sympatickým pastorem Danem Parkerem. Vrátí se do práce, jenže skloubit profesi s rodinou není vůbec snadné. Když musí děti vzít na módní přehlídku, která jejich vinou skončí průšvihem, a navíc zaviní, že sejde z dohodnutého fotografování modelky Martiny, dostane výpověď. Zatímco hledá novou práci, musí řešit problémy se Sárou, která si neumí zavázat tkaničky, s Henrym, jenž odmítá hrát basketbal, i s Audrey, která se začne scházet s největším darebákem na škole. Zcela vyčerpaná Helen přizná, že na roli matky nestačí, a dovolí Jenny, aby děti vzala k sobě. Vrátí se do práce k Dominique, rychle však zjistí, že už nic není jako dřív. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

pepo 

všechny recenze uživatele

Na prachoch pri filme zalezi. A na kazdom filme Garryho Marschalla to bolo vidiet. Bez ackoveho stabu a dobrych hercov by to bol iba obycajny televizny hnoj s dobrou temou, s nie sto, ale minimalne stotisickrat ohranym klise. Takto je to v pohode jednohubka. A velka skoda, ze Kate Hudson sa vyhybali ambicioznejsie a kvalitnejsie projekty 6/10 ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Jaj, to sem si zas dal... Hned ze startu dabing totálně nesedící na pohyby pusy, debilní kamera, scény, trapnost... Později se to dostalo poměrně do slušného prostředku ale tohle prostě nemůže nic zachránit od podprůměru... Takový námět by se určitě dal natočit živěji a lépe než tonhlenctenc film. Jediné pozitivum hot Kate Hudson a Hayden Panettiere, na kterou se asi více teď zaměřím. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne som čakal viac než povrchne ladenú drámu s prvkami suchej komédie, lebo dvojica Kate Hudson a dosť málo využitý John Corbett mala určite na viac, takže ako scenár taj aj réžia Garryho Marshalla dosť zlyhala. Ale hlavne že tam ukázali zhýralú unudenú milionárku Paris Hilton. Decká na čele s Abigail Breslin v celku ušli a zatienili ich postarších kolegov. ║Rozpočet $-miliónovTržby USA $37,486,512Tržby Celosvetovo $49,718,611 ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Fuj to bylo milý! Mimochodem máloco je tak sexy jako chlap, který se vám dívá do očí a říká, že je sexy. Bavila jsem se čím dál víc a čím dál líp a nijak zvlášť mi nemrzí ani nepřekvapuje, že jsem byla ušetřená detailních rozborů dětských duší po tom, co prožily. Jednu hvězdičku bych nejradši dala i sama sobě za to, že jsem se vykašlala na všechny tyhle komentáře a dala tomu šanci. A že se mi to sakra vyplatilo. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Pravdou je že je to len priemerný film.......pretože občas pôsobil ako keby z neho vymačkali všetku šťavu a tudíž nebol šťavnatou dužinou lež iba obyčajnou šupkou......taktiež sa malo viac popracovať na emočnej stránke filmu, pretože tá v niektorých miestach riadne škrípe.......Napriek tomu sa tu našli scény, na ktoré sa je radosť pozerať (napr.: zaväzovanie šnúrok králičou metódou, alebo hrošíkova oslava )......škoda len že ich nebolo viac. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Rozhodčí hokejového utkání pastora Dana je představen jako bývalý olympijský bruslař Scotty Buttons. Jeho jméno je kombinací jmen Scott Hamilton a Dick Button, což jsou oba bývalí olympijští vítězové zlatých medailí pro USA. (HappySmile)

Reklama

Reklama