Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohraný příběh o holce, kterou všichni nesnášejí, každý se o ní otírá a hledá svého vysněného "prince"......nakonec samozřejmě vše dobře dopadne, "popelka" (Hilary Duff, která není žádná excelentní herečka, ale za to je moc hezká) získá svého vysněného a zlé maceše se vše vrátí. Přirovnal bych to k novodobému Mrazíkovi. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nakonec to nebylo zas až tak špatné. Jen je třeba brát v potaz, že je to zkráka modernizovaná pohádka, takže některé situace jsou přehnané, postavy taky nejednají vždycky úplně logicky a závěr se utápí v cukru. Pokud k tomu však budete takto přistupovat, můžete se v rámci možností i slušně bavit. ()

Reklama

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Chápu nízké hodnocení, kdybych měla být objektivní, taky bych s hvězdami šetřila. Jenže snímek jsem jako malá zbožňovala a jisté nepochopitelné kouzlo si pro mě zachovává dodnes. A nebo je za tím jen nostalgie? Kdo ví, ale citát "Nedovol, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry" si budu pamatovat ještě hodně dlouho. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se s tím vypořádat. Místama vtipné, hlavní představitelé půvabní a "charismatičtí", padouši škaredí a hloupí ... u romantických komedií s dobrým koncem brečím ani ne tak na tím šťastným koncem, ale nad tím vykonstruovaným a pokaždé stejným závěrem. Sam coby Popelka si nechal doslova s*át na hlavu, střední školu, kde studenti servírku považují za póvl bych nechal od základu opakovat základní školu. A naprosto chápu to horko :) to tady dělá s lidma divy:)) ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Tých Popolušiek je v poslednej dobe nejak veľa a všetky sú o tom istom len stále v novšom a novšom vydaní... Čo povedať k tejto? Príbeh celkom obyčajný, ničím výnimočný. Situáciu na 50% zachraňujú hlavní hrdinovia, ktorých dialógy sú aspoň o niečom. Výkony ostatných postáv sa mi zdali až nanajvýš trápne a nudné, jednoducho stále sa opakujúca pieseň. To už si naozaj radšej pozriem po 500té Tri oriešky pre Popolušku ako toto "new" vydanie.. Avšak pre milovníkov teenegerských komédii film ako ušitý na mieru. V celkovom hodnotí sa bije mnohé, tak ostávam pri slabších 2 hviezdičkách... ()

Galerie (94)

Zajímavosti (15)

  • Číslo "609" na konci internetové přezdívky Chada Michaela Murraye je kód Princetonu, na který je v celém filmu odkazováno. (HappySmile)

Reklama

Reklama