Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentská komedie vypráví o středoškolákovi Erikovi Riversovi, který miluje skateboard. Se svými kamarády - workaholikem Dustinem a lenochem Mattem chce poslední prázdniny strávit cestováním po Americe a hledáním těch nejlepších ramp. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Grind sa v zoznamoch 00s nostalgikov nenachádza takmer nikdy, no možno by mal, aj ak je len (podarenou) sondou do subkultúry skejtov a všeobecnejšie presahy má veľmi sporadické v rámci nejakých trópov, prípadne slabších odvarov stereotypov (myslené v dobrom). Grind je stominútová cesta po Amerike s cieľom nájdenia vysnívaného života, ktorej duša presakuje skrz skejtové scény, obalená je však pre obdobie typickým záchodovým humorom, jednoliatymi charaktermi a minimálnou snahou prekvapiť zápletkou. Má však jeden z najlepších dobových soundtrackov, ktorý výberom skladieb konkuruje a možno aj prekonáva aj takú výberovku, akú mal napr. House of Wax z r. 2005. Grind nie je na úrovni Lords of Dogtown, no ani nemusí, vystačí si. A vracať sa k nemu rozhodne budem. Mierne nadhodené štyri... A tiež radosť, že som vďaka filmu objavil kapelu The Used, ich rovnomenný album a skladbu 'Poetic Tragedy' <3 ♪♫ / ♪♫ (23.7.2022) (13.2.2023) (8.10.2023) ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Nehorázně trapná teen komedie, která je tak nehorázně trapná jako tento nehorázně trapný komentář! Tvůrci si asi myslí, že když do filmu zakomponují krásně kozaté slečny, pár fekálistů z Jackassu a hip-hopery, kteří jezdí na skejtu, tak že mají vystaráno... leda hovno. Jedna hvězda je za ten nehorázně trapný závěr, který mě aspoň rozesmál svou nehoráznou trapností... špatné filmy si nezaslouží duchaplný komentář. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Skateboarding mám hodně (a pasivně) rád, a i když jsem se mu nikdy nevěnoval, tak s otevřenou hubou vždycky hledím na to, co někteří lidi s prknem dokáží. Navíc mám rád i související merch, trika, značky a v podstatě jsou to taky dva hlavní důvody, díky kterým lepím filmu třetí * v hodnocení. Jinak je tato teenage komedie klasickým shlukem všech možných klišé automaticky náležícím žánru. Překvapila mě snad jen Jennifer Morrisonová v dlouhovlasé, blonďaté úpravě a o herecký výkonem v tom moc nešlo :-) 50% ()

albiebennett 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější na tom filmu je asi ten trapný český překlad :D film jsem viděl až nyní, kdybych ho viděl tak ve 14 určitě by se mi líbil, je především pro fanoušky skateboardingu a je to velmi reklamní film. Málokterý film tak okázale propaguje nějaké značky jaké tento. Film nabízí hezkou podívanou v oblasti skateboardingu od největších legend tohoto sportu. Ve filmu účinkovali například Bucky Lasek, Kareem Campbell, Bam Margera, který tam hraje charakter který k němu zrovna nesedí nebo malinký Ryan Sheckler který tam hraje malého hajzlíka :D Ovšem největší legenda tohoto sportu Tony Hawk tam není, což je škoda, zato značka birdhouse tam je pořád. Největší plus tohoto filmu je určitě mladá Jennifer Morrison. ()

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele

Teda viděl sem todle kdysi v originále, a tak hrozný mi to nepřišlo, ale teď v televizi jsem byl téměř v šoku jak příšernej ten film je. Pojednává to sice o čtyřech skejťácích, ale všichni se chovaj jako banda s prominutím buzerantů a jeden je trapnější než druhej. Obzvlášť zrůdnej je Vince Vieluf, nesympatičtějšího a odpornějšího herce jsem snad nikdy neviděl, a vážně proč se chovaj celou dobu jako banda teploušů? Buď se vzájemně osahávaj, olizujou anebo je vidíme spát v těsném objetí na sobě, nebo si aspoň strkat ruku do kalhot. Z Joeyho Kerna coby hyper-playboye mi bylo taky blivno, vypadal spíš jako vymazlenej homosexuální metrosexuál než skejťák. Rád bych dal hvězdičku aspoň za to, že skejt je slušnou součástí mého života a za Jenn Morisson z doktora Housky, a za Toma Greena ve fajn mini-roličce, ale příšernost tohoto snímku je tak velká, že to prostě nejde. čistý odpad. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • 12-ti letý skater, který vyzve tým na souboj, když si tvoří vlastní demo, je ve skutečnosti proskater Ryan Sheckler. (PußyMagnet)
  • Mnoho scén ve filmu je improvizovaných. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama