Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na mexicko-americké hranici zastaví policisté dodávku pašeráků lidí. Záhadný agent K mezi zadrženými imigranty objeví mimozemšťana. Když se tvor pokusí uprchnout, zastřelí ho speciální zbraní. S kolegou D pečlivě zamaskují stopy a policistům vymažou vzpomínky. Mladý černoch James Edwards, který slouží u newyorské policie, pronásleduje zločince, který se ho těsně předtím, než spáchá sebevraždu, pokusí varovat. Na Zemi přichází brouk a světu hrozí nebezpečí. Poblíž opuštěné farmy přistane létající talíř. Jeho pilot zabije buranského farmáře Edgara a navlékne si jeho kůži. Agent K se setká s Jamesem a pozve ho na konkurz. Ten si díky nestandardnímu přístupu k řešení úkolů vede nejlépe a nakonec přijme nabídku nastoupit u tajné vládní organizace MiB (Muži v černém), která monitoruje pohyb mimozemšťanů. Stává se agentem J v době, kdy se celá planeta ocitá uprostřed krize. Byla uloupena galaxie Arquillianců, po níž pase i mimozemšťan z nebezpečné rasy brouků. Arquillianci hrozí, že pokud nebude vrácena v termínu, zničí celou Zemi. K a J po ukradené galaxii i broukovi pátrají. Zabaví jeho létající talíř, vetřelec jim však unikne. Když se brouk zbaví Edgarovy kůže a stane proti K a J ve své skutečné podobě, je zřejmé, že půjde o velmi nerovný souboj. Jenže v sázce je osud celé planety! (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (689)

MM11 

všechny recenze uživatele

Relativně zábavná blbůstka o agentech, co nás chrání "před šmejdem z vesmíru". Překvapivě to není zas tak tupá zábava, čímž sice nechci říct, že by se zde řešili zásadní otázky lidstva, ale Sonnenfield to vzal za správný konec a podpořen zdařilými triky a sympatickými herci vytvořil důstojnou sci-fi podívanou. Zdá se mi však, že se tímhle filmem Sonnenfield poněkud vyčerpal. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nadprumernej popcorn, nic vic, nic min. Dvojice Smith - Jones je v pohode a nektery dialogy jsou fakt vtipny (Elvis je mrtvej. Neni, jen se vratil na svou planetu). Pribeh je taky docela slusnej, zadny zdrzovani, furt se neco deje a triky jsou nadprumerny (teda krome par mimozemstanu, ktery vypadaj jak gumovy). Celkove to je jedna z lepsich sci-fi komedii poslednich let a vyborna oddychovka. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Chrání Zemi před šmejdem z vesmíru. Už úvodní sekvence s vážkou vám napoví, že tento film nemůžete brát vážně. Agent K (Tommy Lee Jones) - bručoun bez smyslu pro humor si do týmu prosadí budoucího agenta J (Will Smith). Zemi hrozí invaze a je pouze na těchto dvou, aby tomu zabránili. "S.P.V.P. Víš co to znamená? Seš pěkně v prd*li." Will Smith s Tommy Lee Jonesem tvoří dokonalou dvojici, která se do téhle komedie prostě hodí. Trefné poznámky a absurdní kecy tady jsou prostě na každém kroku. Třeba když agent K (Jones) jednou nazve agenta J (Smith) agentem White a podruhé Black. Jako komedie to exceluje na všech frontách a já u téhle klasiky se směju i nejen po letech, ale i po "stém" shlédnutí. "Tohle jsou dvojčata Blb a Bob." Film má jednoduchý děj a solidní efekty. Neotřepané humorné scény a hlášky dostali tuto komedii na výsluní. Klasika, co nestárne a neumírá. "Víš jaký je rozdíl mezi námi, K? Mně to děsně sekne." (94 procent) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones a Will Smith stvárnili jednu z najlepších dvojok v histórii akčných filmov. Na Mr. Whita a Mr. Blacka sa môžem pozerať dokola, stále a stále. Skvelá, nápaditá akčná komédia s kopou čierneho humoru. Odporúčam vážne každému na zlepšenie zlej nálady alebo vylepšenie dobrej na ešte lepšiu. A pre dokonalý efekt by ste mali pozerať aspoň vo dvojici. Budete sa baviť - za to vám ručím! ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Supertajní agenti K a J, chránící zemi před šmejdem z vesmíru, navlékají své černé obleky, nasazují černé brýle, vybavují se pulzními zbraněmi i blikátkem na mazání paměti a jdou chránit lidstvo i integrované mimozemšťany. Důvodem akce je přílet epileptického Brouka, který se v kůži farmáře Edgara vydal hledat Galaxii na Orionově pásu a do zničení země přitom zbývá časově nepružné ultimátum - jeden galaktický týden (čti jedna hodina). Předchozí věty působí dojmem zmateného blábolu, stejně jako tento snímek, který je však příliš svižný a vtipný na to, abych dokázal chladnokrevně zapřít, že se u jeho sledování vždycky bavím. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (52)

  • Mačka s obojkom, na ktorom je nápis „Orion“, ho má v jednej scéne vymenený za iný obojok. Môžme si to všimnúť podľa tvaru písma na obojku. (Kub_ees)

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (více)

Jump Street vs. Muži v černém

Jump Street vs. Muži v černém

06.03.2016

Když se na konci roku 2014 začalo mluvit o crossoveru Jump Streetu a Mužů v černém, všichni to brali jako podivný vtip. Záhy se ale ukázalo, že je tenhle koncept reálně ve hře, protože by jím studio… (více)

V Sony chystají nové Muže v černém

V Sony chystají nové Muže v černém

25.09.2015

První Muži v černém byli blesk z čistého nebe, dvojka ale takový úspěch nezaznamenala. Na trojku se tudíž čekalo 10 let, a když v roce 2012 konečně dorazila, byl to docela zázračný hit. Studio Sony… (více)

Reklama

Reklama