Reklama

Reklama

Extraktoři

(seriál)
  • angličtina Extractors (festivalový název) (více)
všechny plakáty
Trailer
Česko, 2023, 6 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Pavla Gajdošíková, Jakub Štáfek, Jan Révai, Ján Koleník, Jitka Schneiderová, Sofie Anna Švehlíková, Gabriela Heclová, Michaela Petřeková, Jiří Štrébl (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Čerstvě vytvořený tým české zpravodajské služby má za úkol pomáhat Čechům, kteří se v zahraničí ocitli v nouzi. Potřebují k tomu nejen špičkový výcvik a fyzickou kondici, ale i jazykové znalosti, kulturní a politický přehled, bystrý úsudek, schopnost rychle se rozhodovat. (Voyo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Od začátku dobré, ale nevypadalo to na výbornou. I ty emoce unesených holek jsou do půlky viditelně umělé (až loutkové). Plusem je, že se seriál zlepšuje od epizody k epizodě a udržuje zájem. Ty emoce se ke konci hodně zlepšily a slimáci se taky přestávají chovat v rámci možností slušně. Ne, že bych si to přál, ale to je prostě realita u těchto zvířecích hovad. K rodinným a soukromým odbočkám postav nemám žádné výhrady. Patří k životu a tady bylo všechno v rychlém sledu. A Gajdošíková překvapila v této naprosto jiné herecké pozici.  Nebudu se vyhýbat formulce "na české poměry ...", protože nejde o světový film, ale o český film a ten taky hodnotím. A Češi tady vyjeli za filmem do extra lokalit a jino-názorových světů a dost se jim to povedlo. Dost se mi to líbilo. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si celou tuhle kauzu o dvouch s prominutím blbkach... vydat se do takovéto destinace = nulový pud sebezáchovy.. na české poměry hodně nadstandardní kvalita ..kamera..výprava..mnoho scén u nás na Kladně :) musím říci že ta tmavovlasa mě celou dobu dost srala ..75% zajímavé to vidět takhle zpracované..Stáfek a Revai odvedli dobrou práci ()

Reklama

petrsv 

všechny recenze uživatele

Výborně zahráno a technicky velmi dobře natočeno. Slabinou je pochopitelně scénář, kde autoři bohužel nabyly dojmu, že samotná krimi zápletka nestačí a je nutné to doplnit vztahovým dramatem. Celé dílo tím bohužel sráží. Zásadně nesouhlasím s textem o pomoci státu vždy a všude, jak je divákovi nuceno v každém díle. Chtít od těch holek omluvu především všem daňovým poplatníkům, které jejich výlet stál takové peníze, by bylo sice na místě, ale chápu, že to tam být nemohlo. Příběh by měl být varováním před podobnými naivními akcemi, ale obávám se, že místo toho nabyde divák dojmu, že stát se o něj vždy postará, tak co řešit. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Pavlu Gajdošíkovou mám moc ráda, ale tady jsem v ní viděla načuřeného ňafajícího pekingského palácového psíka od penzistky z rohu naší ulice, herecky mě poprvé nepřesvědčila, naopak Jakub Štáfek a Jan Révai příjemně překvapili. Věčně nasraná Jituš mě omrzela dávno, představitelky unesených proti tomu obě skvělé. Vedlejší zápletka byla debilní, srazila celý seriál, který se stal ke konci uondaný, přičemž to nijak nesouviselo s nekonečným čekáním na propuštění nešťastnic. Celkově rozpačitý průměr, příběh je to strašný, natočit zasloužil, kamera krásná. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Docela nuda se slabým Štáfkem a Reváiem, kterým akce přes u jednoho zločineckou a u druhého zápasnickou minulost fakt nejde. Vypíchnul bych slabý scénář/námět, za kterým stojí slavný novinář Kmenta. Fungovalo to ještě hůře, než u 7 schodů k moci od podle skutečných událostí podobně pojatému námětu novináře Klímy. Ten projekt byl proti tomuto zlatý.  Ale.... má to na české seriálové poměry naprosto skvělou výpravu. A ještě lepší Pavlu Gajdošíkovou, která je tu úplně zjevení proti všem těm Dancingerovým a Fialovým, herecky úplně jinde.  Škoda, že je její role napsaná dost na hovno. :-D 6/10 Jsem kritický vzhledem k ambicím a námětu, ale jinak asi ok. ()

Galerie (222)

Zajímavosti (3)

  • Seriál se točil mimo jiné v Turecku na hranici s Íránem. (Finále Plzeň)
  • Na scénáři se podílel i investigativní reportér Jaroslav Kmenta. (Finále Plzeň)

Reklama

Reklama