Reklama

Reklama

Extraktoři

(seriál)
  • angličtina Extractors (festivalový název) (více)
všechny plakáty
Trailer
Česko, 2023, 6 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Pavla Gajdošíková, Jakub Štáfek, Jan Révai, Ján Koleník, Jitka Schneiderová, Sofie Anna Švehlíková, Gabriela Heclová, Michaela Petřeková, Jiří Štrébl (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Čerstvě vytvořený tým české zpravodajské služby má za úkol pomáhat Čechům, kteří se v zahraničí ocitli v nouzi. Potřebují k tomu nejen špičkový výcvik a fyzickou kondici, ale i jazykové znalosti, kulturní a politický přehled, bystrý úsudek, schopnost rychle se rozhodovat. (Voyo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víš, že je nás asi dvanáctkrát míň, než by nás mělo bejt?" Všichni extraktoři mě docela bavili. Dokonce i zasedání moudře kývajících papalášů byly docela zábavný. Ovšem dramatický chvilky v různejch tataristánech a rodinách holek byly na můj vkus zbytečně natahovaný. Stejný to mám s poselstvím. Na jednu stranu mi tam chybí varování nějakýho ministerstva, že holčičí výlety do míst, kde má každej správnej chlap útěrku na hlavě, není úplně bezpečný. Na druhou stranu mě uklidňuje, že po sněhu, písku i moři běhají hláškující týpci, kteří mají všude kamarády, odposlechy, prachy a zbraně. Tak to asi v létě do Itálie k moři risknu. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Konečně kvalitně natočený český seriál v americkém duchu. Co na tom, že se tvůrci jen inspirovali osudy Hanky a Tonči a není to do detailu podle skutečnosti. Díky tomu si mohli některé věci přidat a na jiných ubrat. A proto je tento seriál rozdělen na dva tábory. I tak se jim podařilo ve střípkách ukázat, co holky zažili v zajetí až s toho někdy mrazí! A to vše jen díky špatné volbě vydat se do Indie přes Pakistán, kde jsou uneseni a drženi v Balúčistánu v otřesných podmínkách. Trochu mi tam neseděla ta kauza z katarským princem, ale tak to asi chodí v případě takto vlivných lidí. Co musím vypíchnout je vydařená kamera a celková vizualizace. Kluci v některých místech fungovali, ale v jiných zas tak dobře nepůsobili co by naše utajené jednotky (Štáfek a Révai). Hlavní vyšetřovatelka Gajdošíková dostala zbytečně moc prostoru i s jejími životními klišé se sestrou/dcerou. Nejvtipnější byl ale ajťák Spinner, který to měl vše na salámu! Myslím že kdyby si více rejža pohrál, dalo by se s toho vyždímat víc a protáhnout i s odbočkami na deset dílů, ale tak rozpočet je druhá věc. 70% ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z řady ambiciozních projektů ze strany Voyo, u kterého je vidět, že prostě tvůrci v tomto žánru nejsou u nás dostatečně zkušení a rozepsaní. Ano, scénář to tady posílá brutálně dolu, a stejně tak i produkční rozhodnutí, zřejmě z Novy, že tu budou hrát všechny hvězdy z ostatních seriálů, což je ale extrémně kontraproduktivní, protože vyjma Štáfka se do svých rolí nehodí vůbec nikdo, a pro Gajdošíkovou se jedná jednoznačně o nejhorší roli kariéry, obohacenou ještě o ultratragickou rodinnou linku. Jakmile se přejde k akční stránce, které je překvapivě mnohem méně, než se očekávalo, tak to šlape vcelku fajn, ale jakmile někdo otevře pusu do libovolného dialogu, tak se vám otevírá kudla v kapse. K tomu spousta zbytečných postav (Koleník...), jejichž linky nikam nevedou, a je vidět, že chtít méně je někdy vlastně více, protože když chcete moc, tak se vám to celé rozpadne pod rukama. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Na serial jsem se hodne tesil. Namet je vice jak atraktivni. Zadny propadak to neni, presto me to ke konci uz trochu zklamalo. Uplne vidim, jak nejaka prazska vysetrovatelka si jede zastrilet do Afganistanu... Vice se to melo zamerit na ty holky tam a jejich zachranu. Akcni sceny nic moc, ale dialogy a herecke vykony dobre. Pavla Gajdosikova je za me jedna z nejhezcich nasich herecek. ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Na český poměry je to s přidřenejma ušima na 4*. Civilní dialogy a scény, akce je ok a není přepálená, čož by se k vážně pojatý záležitosti nehodilo. Rodinné trampoty agentů v těchto typech seriálu mě většinou otravují, naštěstí to nebylo až tak na sílu a dalo se to přežít. Snad jen poznámka, že speciálové by drobnou analytičku od stolu do ostrý akce v terénu fakt nevzali, ale chápu že když máte herce hlavních rolí, musíte je mít v hlavních scénách. ()

Galerie (222)

Zajímavosti (3)

  • Seriál se točil mimo jiné v Turecku na hranici s Íránem. (Finále Plzeň)
  • Na scénáři se podílel i investigativní reportér Jaroslav Kmenta. (Finále Plzeň)

Reklama

Reklama