Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

V roku 1954 sa štyri dievčatá spoja a spochybnia spoločenský poriadok na strednej škole Rydell, keď sa odvážia baviť po svojom a akceptujú novú éru rýchlych áut, mastných vlasov a rokenrolu. (SkyShowtime)

Recenze uživatele luciasce k tomuto seriálu (5)

Grease: Rise of the Pink Ladies (2023) 

I když to mělo takový pomalý a rozpačitý rozjezd, když se nenechá člověk zcela odradit a těch deset epizod sjede, tak to není zase taková ztráta času, pokud máte rádi muzikály a klišé. Děj se trochu začne rozjíždět spíše až v druhé polovině, ta první půlka je taková nemastná neslaná a první kvalitní song byl podle mě až ve třetí epizodě. Celkově je to hodně barevné, místy dost excesivní, střetává se tu rebelie padesátek a potřeba vyjádřit moderní kulturu a uvědomění v 21.stol. Hodně se tu podle mě zahodil potenciál, mohl to být trochu lepší seriál. Herci vlastně moc hrát neumí, neumí ani moc tancovat a vlastně ani nějak extra zpívat. Jedna série byla až moc a proto se není čemu divit, že to paramount nakonec zaříz. ()

Were Gonna Rule the School (2023) (E01) 

No ten začátek byl takovej malej pr..ser. Herci tak trochu přehrávají, je to takové nedotáhnuté a úvodní písen, kterou končila filmová pomáda, byl takovej prazvláštní mišmaš. Obecně jsou písničky v této epizodě takové bud málo nebo moc, pokaždé ale hodně umělé. ()

Too Pure to Be Pink (2023) (E02) 

Moc se mi nelíbí, že se to při zpěvu zvrtává v surreálno, ono to doprovází celý seriál, takže je to taková součást, která ten seriál utváří, ale nevím, přijde mi to chvílemi až moc přitažené za vlasy. Děj se začíná trochu rozjíždět, ale pořád mi to přišlo takové bez nápadu. Je tedy fakt, že nejvíce vtipu tam obstará interakce se zástupkyní ředitele. ()

Tak tohle je Rydell? (2023) (E03) 

Začínají se nám tu profilovat postavy a začíná se trochu otvírat děj a kam se celá tahle maškaráda bude ubírat. Na padesátky je tu docela dost kontroverze, je z toho patrné moderní zpracování žánru v 21.století. Na druhou stranu věřím, že s mnohými problémy se v padesátkách potýkali taky, jen se o tom prostě nemluvilo. ()

Or at the High School Dance... (2023) (E08) 

Jak seriál pokračuje, začíná se to celkem zlepšovat, děj je konečně lehce napínavý, hudba se rozjela a některé postavy přestaly být nudné.  Chystá se dlouho očekávaný ples. Pro jeho úspěšné umístění do tělocvičny školy Rydell a účasti místního radiového DJ, Johnnyho Vavooma, se musí spolčit The Pink ladies s ryvalkou Susan. Její máma ale nakonec zajistí, že nic nevyjde podle plánu a The Pink Ladies musí rychle přijít s novým nápadem, jak celý ples zachránit. I tak se ale emoce vystupňují a odhalí se skrývaná tajemství. ()

Reklama

Reklama