Reklama

Reklama

Critters se vracejí v supernapínavém sci-fi vesmírném dobrodružství! Tentokrát to ale nejsou obyčejní Critters – jedná se o speciální druh geneticky zkonstruovaných mutantů, kteří byli stvořeni, aby převzali vládu nad vesmírem. Tentokrát jsou lačni dobýt galaxii a zvláštní chuť mají na lidstvo, které je mimo tento svět. Přidejte se k majitelům oscarových nominací Angele Bassett (nejlepší herečka, Tina Turner, 1993) a Bradu Dourifovi (Pán prstenů: Dvě věže, nejlepší herec ve vedlejší roli, Přelet nad kukaččím hnízdem, 1975), Donu Keithovi Opperovi a Terrenci Mannovi, kteří se vracejí ke svým populárním rolím, a bojují o přežití proti Critters, nukleární zkáze a o osud vesmíru! (Magic Box)

(více)

Diskuze

Cortigon

Cortigon (hodnocení, recenze)

já ikdyž jsem fanda do critters musím dát za 2*. Předchozí díl se taky moc nepovedl,ale oproti tomuhle tam byla aspon nějaká ta legrace, a ta tady prostě není.. dvě tři dobré momenty zbytek nic.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Já si nemůžu pomoct - dávám 4*. Kopie Vetřelce to je, to je fakt, ale film má doboru atmosféru a dost mě bavil, víc než některé novodobé rádoby horory.

Reklama

Reklama