Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Recenze uživatele Najt k tomuto seriálu (8)

Vidím vás (2022) 

Zajímavý thriller se skvělým příběhem a výbornou atmosférou. Jenže v tomto počinu se dozvíte hodně falešných stop, chování postav někdy vyloženě sere a někdy to je slušný bizár. Rozhodně se jedná o kvalitní filmařinu, která navnadí, pobaví, ale neukojí.  Dahmer byl lepší. ()

Vítejte, přátelé (2022) (S01E01) 

Jako atmosfericky to je velmi povedené, ale to chování postav to mě skoro až vyloženě štve. Ať už Stiflerova máma, nebo pošahaní sousedi, tak i cvokbába a dokonce i fotr. Ten svoji arogantnost prdí na všechny strany. Naomi a děti jsou fajn. Příběhově se to hodnotit zatím nedá, rodina koupila barák, jak pro 30 lidí a dostala dva výhružné dopisy. Co se bude dít dál ? To mě taky zajímá. ()

Krvavá oběť (2022) (S01E02) 

Tak tohle už je lepší pokoukání. Manželka a děti jsou v motelu, záhad přibývá a schůzka s předchozím majitelem byla zajímavá. Ke konci se to zamotá ještě více a rázem tu máme zajímavý počin. Atmosféra v tomhle díle byla skvělá a konečně se objevila a její temnější stránka. ()

Götterdämmerung (2022) (S01E03) 

Tento díl nám odhalí něco z minulosti domu a musím říct, že jsem něco podobného čekal a čekám, že podobné věci přibudou. Otázek ohledně Watchera ale stále přibývá. ()

Někdo mě hlídá (2022) (S01E04) 

Na jednu stranu je to výborný projekt. Tahle epizoda doslova vytvořila příběhový mišmaš, že nevíte už čemu věřit. Na stranu druhou bohužel ta absurdita je tak nehorázná, že mě to začíná štvát. Postavy jsou absolutně vypatlaný. Stiflerovu mámu bych hodil do drtičky, sousedy bych odpálil na měsíc. Policie je k ničemu a bohužel se to promítá už i do rodiny. Dcera je pitomá, matka uvěří videu protože ji ta tlustá pizda vymlela díru do hlavy a otec byl až do tohoto dilu arogantní. Na mě to působí jak komedie se špatným vtipem. Přitom atmosféra je fantastická, příběh luxusní, vše je zamotané do mrtě. Nebýt té vehemence okolo je to plný počet. Jinak příběhově zatím nejlepší díl. ()

Occamova břitva (2022) (S01E05) 

Z tohoto dílu jsem nadšený. Vynikající temný příběh, který je zamotaný jak spletitá síť. Postavy se přestaly chovat idiotsky a rodina se konečně semkla. Závěrečný objev ve sklepení domu je velmi překvapivý i když jasný ale ten jumpscare jsem fakt nečekal. Atmosféra by se dala krájet. Zatím nejlepší díl. ()

Soumrak (2022) (S01E06) 

Po minulém nadšení to nadšení trochu opadlo. Čekal jsem ještě větší vyvrcholení, průzkum tunelů, další vyšetřování, ale místo toho se rodina rozhodla dům prodat a odstěhovat se. Takže příběh stál a řešily se věci okolo. ()

Děs (2022) (S01E07) 

Závěr mě trošku zklamal. Jednak se jedná o otevřený konec, i když chápu, že se případ nedořešil ani ve skutečnosti, ale tvůrci nám nevysvětlili téměř nic. Kdo byl ten v hábitu ve sklepě, kdo je ve skutečnosti Bill, jaké má tajemství dům, co ty rituály v obýváku. Je toho dost. Na každou tuto otázku si člověk nejspíše dokáže odpovědět, ale pořád to jsou jen hypotézy.... SPOJLER - můj názor je ten, že The Watcher není jeden, ale všichni. Dle mě pošahaní sousedé. Motiv může být jakýkoli. Závist, antipatie, škodolibost atd. Jenže paradoxně kdo je The Watcher pro mě není to nejdůležitější. Zajímá mě ta mysteriozita, opravdu tam někdo bumbal krev ? Proč ty tunely,co rituály? Nebo to bylo jen odvedení pozorností a umělé zvýšení zajímavosti ? To p už se nedozvíme. ()

Reklama

Reklama