Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

sud 

všechny recenze uživatele

Dvojka je jen o málo slabší než jednička. Namísto jedničky, kdy hlavní zápletka se točí okolo Australana Micka, který se prvně dostal do New Yorku a jeho sbližování s bláznivým moderním prostředím, zde nastupuje kriminální děj, kdy Mick musí krásnou Sue vysvobodit ze spárů Kolumbijských mafiánů. Když ji vysvobodí, odletí do Austálie. Avšak mafiáni je najdou a Mick jim opět musí čelit. Celkově pořád dobrá úroveň zábavy a nadprůměrná dobrodružná komedie. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Po velkém úspěchu se nutně sáhlo po natočení dvojky. Mike Dundee se svojí reportérkou Sue se usadil v New Yorku,ale stesk po domově a jeho kamarádech je převeliký. Problémy na sebe nenechají dlouho čekat. Milovaná je unesena kolumbijským drogovým bossem, následně je zachráněna, ale Mike se ve městě necítí dobře a neochrání ji tak, jak by chtěl. Přesun z New Yorku do Austrálie je tedy nevyhnutelný. Tam se Mike cítí jako opravdový krokodýl a dá padouchům za vyučenou. Nápady nebyly na rozdávání, ale prostředí australské buše skýtá pro změnu dobrou diváckou konfrontaci, podobnou té, jakou Dundee zažil v jedničce ve městě. Bavil jsem se na stejné úrovni jako poprvé. Opět nebylo gagů přehršel, přidalo se trochu na akčnosti a tempu. Film se opět stal diváckým hitem. Pobaví, ale neoslní. Paul Hogan opět skvělý. Lindě Kozlowski to sluší. 60% ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že po dějově jednoduchém prvním dílu bude muset Paul Hogan přijít s něčím dějově výživnějším, bže se stejným konceptem jako minule by pohořel. Tak tu máme mafiány, drogy a boj o přežití. Bohužel na rozdíl od prvního dílu je to trochu nuda. Dobrej humor je především v první, New Yorské povině filmu. Jakmile se děj přenese do Australské buše, stojí film téměř za prd. Dundee chytá ujednoho mafiána po druhým, ozvláštňuje to nehumorným humorem, jenže to nějak nefunguje. Škoda. ()

IdentityS73 

všechny recenze uživatele

Všechny tři díly Krokodýla Dundeeho se mi líbí, i když ten poslední je asi nejslabší. Druhý díl mám ze všech nejradši, ale ke všem třem dílům se ráda vracím. Vůbec mi nevadí, že s 4* půjdu trochu proti davu:). I když je jasné, že film nemá žádnou hlubokou myšlenku, není nějak profesionální a blablabla, 4* si zaslouží a jsem ráda, že jsem na tenhle fim narazila! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Klasický sequel. Osobně jsem takový film přivital neboť jsem nebyl dost nabažený Dundeeho akcí a hlášek. A zde měl možnost se opět předvést dokonce na své půdě. To, jak po svém a s humorem postupně přivádí k šílenství partičku drogového bosíka se neochodí a klidně bych se na to podíval znovu. V jedné ruce držel vychlazeného Heinekena a druhou hladil malého krokodýlka. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama