Reklama

Reklama

Epizody(8)

Mladá žena z malého appalačském městečka uniká z každodenní rutiny hraním nejmodernějších videoher. Je tak dobrou hráčkou, že dostala nový herní systém k otestování... ale zde na ni čeká překvapení. Simulace dává průchod jejím touhám po poslání, romanci a luxusu v něčem, co se zdá být jen hrou... ale co zároveň ji i její rodinu vystavuje reálnému nebezpečí. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (64)

JB2203 

všechny recenze uživatele

Účelově zmatená záležitost, o které není radno příliš přemýšlet, paradoxně i přes to, že nás k tomu tvůrci neustále nutí. Na druhou stranu se jedná o docela inspirativní zdroj k četným disputacím vymezeným spektrem protichůdných názorů od: "vždyť je to úplná kravina" až po: "konečně zábavné a dobře natočené scifi." Z hlediska narativní logiky jsem jednoznačně pro "kravinu", z hlediska výlučně diváckého jsem byl víceméně spokojen. Tedy 60%. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tak slibný začátek. Bohužel cca polovina času u dalších dílů byla pro mě strašně nudná. Vize budoucnosti byla tak zamotaná, že jsem ji s lehkým podřimováním už moc nedával. Jenže proč trávit tolik času sledováním děsně zbytečných scén. Největší vadou Média je, že vysvětlují scénami z minulosti něco, co musí snad být každému jasné už z představení postavy. Vlastně všechny postavy jsou hodně jednoduché. Buď padouch nebo hrdina, nebo padouch, který by to dělat nechtěl, nebo hrdina, který se ostýchá udělat něco víc. Jenže u spousty postav se některý z dílů věnuje jejich minulosti, jejich motivaci a to je úplně zbytečné. Kdyby to podstatné bylo ve filmu se stopáží 150 minut, byla by to pecka. ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Za mě takové lehce nadprůměrné. K postavám jsem si žádné pouto nevytvořil, takže mi bylo vcelku jedno co se bude s nimi dít. Příběh velmi ztrácel na tempu a vždy když to začínalo být zajímavé, tak v dalším díle se to hrozně natahovalo a nakonec žádná jiskra tam nebyla. Občas jsem se i ztrácel v těch nových názvech a nevěděl co daná situace znamená (zde je s tvůrci Westworldu spojitost). Postava Flynn (hrozné jméno pro holku) byla vcelku ok, ale její postava v 'budoucnu' se mi vůbec nezamlouvala, taková namyšlená a trapně drsná. I přes všechna negativa jsem se koukal dál, protože nějaká ta záhada tam je, ale ze sedla mě to nevyhodilo a to tu potenciál je velký. Lepší 3 hvězdy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý prichádza s výborne vymyslenými vecami, ale aj strašnými komplikáciami a veľa postavami, ktoré sa majú skrútiť v jednom klbku, avšak po finále prichádza poznanie, že toho bolo nadmieru veľa. Materiálu na možno plnú prdel sérii a nakoniec nič z toho - uzavretá alebo skôr polouzavretá záležitosť. Mne je to jedno, nie je to celkom môj žáner, ale keď sledujem seriál, očakávam vysoký nárast pútavosti a nie samé dialógy obohatené zbytočnými karate výstupmi a hlavne nie veľa otvorených liniek, ktoré ostanú zabudnuté. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi top přišlo jako super nápad. Skloubit virtuální realitu s cestováním v čase do několika časovejch úseků. Ale postupně se seroš zamotal sám do sebe. Jako asi se to pochopit celý nějak dá, ale já se v tom teda poměrně ztrazil a poslední díl mě vlastně už skoro nebavil. Málo vychytávek z budoucnosti tam bylo. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (5)

  • Vo februári 2023 Amazon oznámil pokračovanie seriálu v druhej sezóne. 18. augusta 2023 však bola druhá sezóna definitívne zrušená z dôvodu štrajku hercov a scenáristov v Hollywoode. (Arsenal83)
  • V epizodě vejde Flynne (Chloë Grace Moretz) do přísně střežené místnosti pro vytváření časoprostorových simulací. Zdobí ji obraz „Bitva u San Romano“ od renesančního umělce Paolla Uccella (1397–1475). Obraz je uložený ve Florencii. (Vavča)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno