Reklama

Reklama

Piraňi II: Létající zabijáci

  • Česko Piraňa 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

U jednoho poklidného karibského ostrova se poblíž luxusního turistického letoviska před několika měsíci potopila americká námořní loď. Nikdo netuší, že na palubě byl kanystr se zárodky geneticky upravených dravých ryb, jejich nová generace začne ohrožovat obyvatele ostrova a návštěvníky letoviska a to nejen ve vodě, ale také na suchu protože ryby jsou schopny krátkého letu a přežijí nejen ve vodě, ale také na vzduchu. Děsivé pozadí tajemných útoků se pomalu vynořuje před instruktorkou potápění Anne Kimbroughovou, která začne pátrat po příčině smrti jednoho z přátel jejího syna, který zahynul během výletu spojeného potápěním. Společně s ní pronikne do márnice také rekreant Tyler Sherman, zkušený biochemik. Zděšeni svým objevem, pátrají dál a současně se pokusí přesvědčit hotelového manažera, aby zrušil každoroční piknikovou party spojenou opékáním ryb na pláži. Ten odmítne, což má pochopitelně nevyhnutelnými důsledky v podobě mnoha obětí velkého útoku krvelačných létajících ryb. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Každý nějak začínal, ale tady neuvěříte, že to točil Cameron. Ubohé, amatérské, blbé, laciné, děsivě nudné. Scéna napadení letoviska piraňemi je jako s toho nejlacinějšího díla od Eda Wooda, ale bohužel ne tak zábavná. Ale já vím, jaká je pravda. Po tomhle filmu režiséra téhle příšernosti unesli mimozemšťané a místo něho nasadili svého člověka s vizáží Camerona. Jiné vysvětlení není možné. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Tady je odpadů, dokonce 92. nejhorší film všech dob, chacha, je vidět že mnozí komentující nikdy neviděl opravdovou amatérskou sračku. Hádám že pro fandy režiséra Camerona a jeho úchvatných sci-fi musel být šok shledat se s béčkovým hororem a proto neváhali a hodnotili. Nicméně Cameron k tomu natočil jen pár scén, než ho druhý režisér Ovidio G. Assonitis vyhodil se slovy, že se musí ještě učit. A zadruhé až na opravdu šílený nápad s létajícíma piraněma a pár příšerných vedlejších postav se jedná o ucházející béčko. Viděl jsem i spoustu mnohem horších animal hororů. Piraňa 2 sice nemá na jedničku ani omylem, ale pár solidních scén (mrtvola s rybou, finále v potopené lodi), pěkné podmořské záběry, sympatická hrdinka a Lance Henriksen to v pohodě vytahujíc do mě neurážejícího průměru. ()

Reklama

Dacsus

všechny recenze uživatele

Ludia co sa tu navazaju do Camerona by si mali urobit domace ulohy, a nastudovat si ako vlastne film vznikal: Credit for directing this film was given to James Cameron. Most of the work was actually performed by Ovidio G. Assonitis, the film's producer and prolific film-maker. Assonitis was dissatisfied with Cameron's progress after the first week and took over. According to "Dreaming Aloud," a biography of James Cameron by Christopher Heard, Cameron did do the shooting for this movie, but was not allowed to see his footage and was not involved in editing. He broke into the editing room and cut his own version, but was caught and Assonitis re-cut it again. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pěkný začátek - moře, bójka (jako z Čelistí), člun s milenci, noc, pak skok do vody (tam je vidět jako ve dne), vrak, sex - v nejlepším se objeví čudly na raketový pohon (nepochopil jsem, proč vrkají jako holubi), krvavá soulož, střih, titulky, a pak se něco začne dít asi až za půl hodiny....skrz na skrz italská záležitost (přitom Italové už měli v té době tolik báječných zářezů na poli horroru a sci-fi). Směšné triky, jelikož ještě nestál Cameronovi po boku trikový mág S.Winston (ať je mu země lehká). Měl jsem pocit, že se mi to kdysi líbilo, nyní vidím, že tvůrce Terminátora a Vetřelců stvořil pancharta, ke kterému se už nejspíše nevrací. Trocha nahoty, jenže prsatky je mají buď malé, nebo jim visí, něco gore - krev z krků sice stříká, jenže ty potvory drží snad nějaká rejžova podržtaška... Cukrkandlový konec mě pak dorazil. Vlastně ne, dorazil mě dabing, kde chyběla stopa s ruchy.... Hvězda za vzpomínání a připomenutí si, že k některým filmům se není dobré vracet. ()

Fíma odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby piraňa měla křídla křídla jako pták... Pravděpodobně nejstupidnější film, jaký jsem kdy viděl. Odpad je vlastně velice mírné hodnocení. On je totiž odpad a odpad. Některý odpad se dá recyklovat a znovu použít, některý se musí spálit nebo zahrabat hluboko do země a některý je toxický a životu nebezpečný. Tento snímek patří k filmům, které jsou toxické a zdravému rozumu nebezpečné. Hodnotit ho tedy nemá smysl. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Film je označován jako Cameronův debut. Za finální podobu může producent Ovidio G. Assonitis, který Cameronovu verzi upravil. (Pepy)
  • Rozpočet měl původně činit půl milionu amerických dolarů – posléze byl snížen na 300 tisíc, dle některých údajů to však mohlo být ještě méně. James Cameron pak měl za režii obdržet 10 tisíc – vyplacena mu ovšem byla pouze polovina. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama