Reklama

Reklama

Americká romantická komedie vypráví o mrzutém manhattanském zubaři Bertramu Pincusovi (Ricky Gervais), který podstoupí operaci, při níž nečekaně zemře, ale za pár minut znovu ožije. Poté zjistí, že má schopnost, o kterou rozhodně nestál - vidí duchy a může s nimi komunikovat. A co je ještě horší, duchové po něm neustále něco chtějí. Navíc ho jeden z nich, někdejší byznysmen Frank Herlihy (Greg Kinnear), zatáhne do intriky, týkající se jeho ženy Gwen (Téa Leoni). Ta se totiž chce znovu provdat za muže, jehož Frank podezírá z nekalých úmyslů, a díky tomu se všichni zamotají do zábavné leč prekérní situace mezi tímto a oním světem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: Síce sa nejedná o typickú komédiu ale skôr o ľahšiu, resp. film s prvkamy humoru, je film celkovo príjemne ladený ale hlbokú stopu nezanechá. Pozerá sa na to fajn hlavne vďaka Rickymu Gervaisovi, ktorý filmu dáva nádych vďaka svojskému typu humoru. Film zbehol, neublížil, ja som sa pousmial a šiel spať. Pohodka na večer, ale nič viac. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Bylo to sice klišé jako poleno, které parodovalo už mnoho předešlých romantických komedií, ale jelikož zde hrál vynikající Ricky Gervais, tak šlo o nadprůměrné klišé. Díky tomuhle chlápkovi jsem se opravdu za srdce zasmál - viz jeho dávivý reflex. Téa Leoni je sympaťačka a spolu s Gervaisem tvořili sice nesourodou, ale o to více komediální dvojici. Zkrátka jsem se pobavil a to je hlavní. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že film až moc hrotí citovou stránku věci. Kdyby si snímek jel hezky svou hladinku křížence romantiky a prdele bylo by to lepší. Ricky Gervais nedostává pro svou typickou značku - sakristický poznámky tolik prostoru jako v Komparzu, ale i tady má pár míst na hlášky co by rozesmáli i krysu v zubech kočky. A Tea Leoni je fakt kus poctivý kosti, ta mě napsat odněkud z iglů, abych jí přijel zahřát, tak bych poslal všechny eskymáky na dovču, protože takovou seanci co bych tam rozjel s Téaou nebo jak se to blbý jméno skloňuje . ještě žádnej eskymáček ani iglů nezažilo. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Mrzutý zubař (Ricky Gervais), který nemá rád lidi, po chirurgickém zákroku v nemocnici vidí nejednou duchy. A obzvlášť jeden (Greg Kinnear) mu nedá pokoj. Chce po něm, aby překazil svatbu vdovy (Téa Leoni) po něm. A jak to tak u podobných filmů bývá, i ten největší neruda potřebuje nebýt sám. Smutná komedie se v podzimním New Yorku, kde duchové číhají doslova na každém kroku. Na komedii málo vtipné, na drama zase málo vážné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se britskému komikovi Ricky Gervaisovi přijít na kloub Kanclem, Komparzem a nakonec i tímhle filmem, ale nikdy jsem si ho nebyl sto oblíbit natolik jako řada jiných lidí. Ten herec má v sobě určitý potenciál, ale stejně jako v předešlých seriálech, tak ani tento film mě nedokázal tolik bavit, i když věřím, že Rickyho oblíbenci si ho určitě zamilují. Jenže když mi něco nesedne tak mi to holt nesedne. Pčík. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Při premiéře v Kanadě se zeptala jedna z novinářek, jak napadlo autory filmu dát hlavní postavě zubaře tak hroznou zubní protézu. Připadlo jí to vtipné. Vtipné bylo ale především to, že Ricky Gervais žádnou protézu neměl, hrál samozřejmě se svým chrupem. (don corleone)
  • Hlavní postava byla pojmenována podle známého dentisty Charlese Pincuse, který se zabýval estetikou chrupu. (don corleone)
  • Přestože se po střetu s autobusem stane z Pincuse (Ricky Gervais) nehmotný duch, je vidět, jak na jeho bílé tričko vrhá stín jedna z osob v davu, za nímž Pincus stojí. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno