Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doug Ireland pracuje jako správce noblesního manhattanského hotelu Bradbury. Hosté se na něj mohou obrátit s jakýmkoli problémem a mohou si být jisti, že vždy vše zařídí k jejich spokojenosti. Věčně však správcem zůstat nemíní. Sní o vlastním luxusním hotelu, pro který už má dokonce vyhlédnuté místo. Jenže mu chybí maličkost - 3 miliony dolarů. Podle jeho představ není ani jeho milostný život. Prodavačka Andy sice uznává, že je zábavný, nechce ale marnit čas s chudým snílkem. Když se v hotelu objeví nadutý magnát Christian Hanover, aby se tu setkal se svou milenkou, uvědomí si Doug, že to je příležitost, na kterou čekal a rozhodne se muže přesvědčit, aby do jeho snu o dokonalém hotelu investoval. Je odhodlán splnit magnátovi první poslední a dokonce mu poskytnout dokonalé krytí, když je s milenkou a naopak ohlídat milenku v době, kdy se musí věnovat manželce. Jeho nadšení poněkud zchladí zjištění, že milenkou je Andy. Musí se rozhodnout, jestli chce získat peníze nebo její lásku. Když se Doug dozví, že magnát sobecky využívá nejen Andy, ale také jeho, rozhodne se bojovat a získat obojí. Jeho naděje na vítězství značně stoupnou, když se objeví nečekaný spojenec. (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Pustil som si to ako podmaz, ktorý budem mať popri nejakej inej činnosti. Ale ono to nešlo nesledovať a vyklulo sa z toho jedno z tých pozitívnejších prekvapení. Dejovo je to jasná vykrádačka Wilderovhho Bytu, ale taká šťavnato hravá až sa pri nej človek musí tupo škeriť, chytať sa za hlavu, či uznanlivo ňou pokyvkávať. Viem si predstaviť aj niekoho iného v hlavnej úlohe (pri Foxovi sa od nálepky Marty McFly asi nikdy neodosobním), kto by tomu dal väčší cveng, ale načo. Hodnotím ako klasickú (i keď mierne nadpriemernú) deväťdesiatkovu zábavu. A deväťdesiatkovú zábavu máme radi! ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Můžeme se snažit jak chceme, být cílevědomí, vytrvalí, chtít si splnit svůj sen a obětovat tomu první poslední, ale když se objeví, ať už v dobrým nebo špatným slova smyslu, všechno může být najednou úplně jinak. Zkrátka a dobře, " za vším hledej ženu". Ale nebyl by to správnej romanťák, kdyby to nedopadlo jak to dopadlo a nevznikl z toho sice průměrný, ale přesto milý film. 62%. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Očakávané naivné dielko z čias, kedy Anwar nebola žiadny ajvar z Lidla a strihla si aj v Troch mušketieroch či natáčanie tanga so slepým Pacinom. Dalo sa na ňu pozrieť a Fox ako taký hlupáčik pobehaj tiež do roly sadol. Ale akosi to nefunguje príliš romanticky, vôbec to ten pocit nedáva, dokonca by som povedal, že pár pôsobí výrazne antichemicky, a už vôbec film nevyhráva na poli komediálnom, hoci Fox na koni v New Yorku tak dozaista pôsobiť má. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická komedie se svěží dvojicí - Michael J. Fox a Gabrielle Anwar. Michael tu skutečně po herecké stránce exceluje a společně s Gabriellou, která tu je fenomenálně sexy, vytváří dvojici, kterým to ve společných scénách sluší ať se děje, co se děje. Romantická pohádka se všemi svými klady i zápory potěší a po jeho shlédnutí se bude hlavně ženská část diváků cítit po citové stránce příjemně. Film, který stojí za pozornost. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. V 90letech vznikla v Americe spousta skvělých komedií, specifická atmosféra tohoto období tu cítit je, oblíbení herci mého mládí jsou tu ve formě, nechutná móda tupírovaných a ondulovaných účesů 80let byla zdárně pohřbena, ale zrovna tento kousek těžce schází na úbytě. Přitom Sonnenfeld na kapitánském můstku a Fox jako hlavní hvězda, nechápu, že to nedopadlo... Průhledné, nevyužité slibné prostředí, scénář bez nadstavby, postava Anwarové tzv na-přes-držku, škoda toho, přesto, za tu atmosféru zaokrouhluji navrch... 50% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Kytara, kterou má v jedné scéně poslíček Milton (Fyvush Finkel) na zádech, je stejná jako ta, na kterou hrál Marty McFly (Michael J. Fox) ve snímku Návrat do budoucnosti (1985). (Dr Lizal)
  • Nadrozmerná žirafa, s ktorou je postava Michaela J. Foxa videná v úvodných momentoch a vo vnútri limuzíny, bola kúpená v slávnom hračkárstve FAO Schwartz, ktoré sa nachádzalo asi blok od miesta, kde sa natáčal film na 59. ulici. FAO Schwartz, žiaľ, zanikol v roku 2015, 22 rokov po natočení tohto filmu. (Arsenal83)
  • Hotel, v ktorom Doug (Michael J. Fox) pracuje, je v skutočnosti The Essex Hotel, ktorý sa nachádza na 59. ulici medzi 5. a 6. Avenue oproti Central Parku. Otvorený je dodnes. (Arsenal83)

Reklama

Reklama