Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Středozápadě USA už mnoho dní nepřetržitě prší. Nejvíce je postiženo městečko Huntinburg, které už je pod vodou. Téměř všichni místní obyvatelé jsou převezeni do bezpečí, a přesto se v městečku pod vodou odehrává velké drama: Tom, který je řidičem auta pro transport peněz, se snaží zachránit tři miliony dolarů z místní banky. Na balík peněz si ale dělá zálusk skupina gangsterů v čele s Jimem. Nepřetržitý liják dramaticky ztěžuje situaci na obou stranách... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

pfa 

všechny recenze uživatele

Akcí nabitý, dramatický thriller (název, tedy ten český, evokuje v sobě spíše katastrofický žánr), kde mezi řidičem transportního vozu, tlupou banditů a zlým hodným šerifem stojí nejen povodeň, ale především tři milióny dolarů. Dobrá, napínavá podívaná s prvky dobře zasazeného humoru. [8/1O] (Hard Rain, USA+GBR, drama-thriller) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Přesně se to strefilo do mé nálady. Vynikající mokrý film jen dokumentující, že něktěří k penězům i přes mrtvoly přišli. Tady to naštěstí neplatí.... teda ne tak docela. Freeman podává jeden ze svých slabších výkonů, Morgana však podrží zbytek osazenstav v čele s Randy Quaidem a Minnie Driverovou. Upoutávka na Primě mě přesvědčila stejně jako samotný film, že občas i málo stačí k tomu, aby jsem se cítil dobře po shlédnutí výborného filmu... ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Predstavte si klasický akčný film, v ktorom sa záporáci s hrdinami nenaháňajú na autách, ale na vodných skútroch a motorových člnoch. Hard Rain nie je katastrofický film, a keby sa na naň chcel hrať, uškodilo by mu to. Hard Rain je akčňák, ktorý motív hrdinu, bojujúceho proti zlodejom šperkov, zasádza do katastrofického prostredia povodne. A tobí to tak obratne, že v ňom pri deväťdesiatych minútach neostáva priestor pre oddych alebo nudu. Solídna hollywoodská žánrovka. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Solidní akční kousek, dobře zvolené prostředí, těžké na pohyb když nejsou po ruce plavidla. Jednoduchá zápletka, dobře pointovaná a vyprávěná, možná mohlo být trošku lepší finále. Naproti sobě zlý Morgan Freemam a Ch. Slater, který prvnímu jmenovanému herecky a po stránce charisma trochu nestíhá, ale i tak se snaží a po pravdě mu to jde ;-) potěší sem tam povedený "joke" nebo pár detailů a vychytávek dýchání přes baterku....btw: kulervoucí hnusně zpackaný dabing kazil výrazně zážitek. 7/10* ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Velmi napínavý snímek o jedné nepovedené loupeži a o prohazování rolí dobrý/špatný po celou dobu filmu. Morgan Freeman zde hraje dobráckého záporáka, se kterým musí sympatizovat každý. Christian Slater již tak nezáří, ale své role se zhostil také velmi pěkně. Spousta akčních scén ve vodě, sem tam nějaká ta vtipná hláška a především rychlé tempo filmu nenechá diváka příliš odpočinout. Výborný film na nudné odpoledne. 80% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natáčen převážně v Huntingburgu v Indianě, a to i přes to, že se v okolí nenachází žádná velká řeka ani přehrada, jen dvě velká jezera. (Terva)
  • Film se měl původně jmenovat Flood. (Terva)

Reklama

Reklama