Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrůzný nález v pražské kanalizaci otevírá případ směřující mezi uměleckou smetánku. Procento nově objevených obrazů starých mistrů je nebezpečně vysoké. (Česká televize)

Recenze (37)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme v podobném duchu jako v jedničce - Krobot se štve vzájemně se Šopovskou, přičemž sem tam jeden z nich přijde s něčím novým do případu. A ten je o 7 let staré vraždě mladší ženy, jejíž části těla jsou postupně objevovány. A do toho je zde ještě jeden zajímavý obraz a podivné tetování na ruce oběti.  Poměrně silné krimi téma, sem tam nějaké to špičkování mezi hlavními hrdiny a vskutku pošahaný pachatel. Slušný díl. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

jak praví klasik, No, nic moc. Ano, kdo má ty zápletky vymejšlet, znávám, ale - pan Hádek je tady naprosto jako z jiného světa, pan Krobot je --- pan Krobot, Marika Šoposká je hezká žena, ale to je asi vše.  Koktejl obrazů, ateliérů v rlznmém stavu uměleckého nepořádku, vernisáží, maleb, přemaleb a podobně byl nepřehledný, plagiátor divný. Nejhorší je ale postup vyšetřování, takové televizní, pomalu se nedá poznat, je kriminálka Plzeň, Ostrava, Vysočina nebo Golčův Jeníkov, jestli je to kriminálka Pekelník nebo Anděl a jestli to dělají Specialisté nebo AI. Blahoslaveny budtež případy prvního oddělení a devadesátky. Jo a POlda, tam se to aspon samo nebere tak smrtelně vážně. ()

Reklama

a-ja

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragickej Hádek, tragická Šoposká, furt stejnej Krobot. Děsnej zvuk (jak ve filmech pro pamětníky z let třicátých, ale tam byl problém jen s rozdílnou úrovní hlasitosti hovor - hudba, hercům ale rozumět bylo) - divný, že ti fuj komunisti tohle vychytaný měli, zatímco dnešní ´tvůrci´ to ani s nejmodernější technikou nezvládnou... ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase zajímavá zápletka, umění a stará vražda na motivy Otílie Vranské. Trocha policejní nabubřelosti umělecké prostředí a bydlení v Karlíně, které po nocích vládne. Začal se nám trochu rozkrývat příběh mladé kapitánky a Krobot s jeho ironií příběh celý podbarvuje do koukatelnosti. Jedná scéna z lodi a topení vzala hvězdu. A ten konec zase jednu přidal. Má to punc tajemna. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo hodně slabý. A nespasí ani pan Krobot, ani trapnej Hádek, ani Šoposká. Nespasí to nikdo. A přitom to Pachl umí, ... Ale ne, tohle to fakt nevyšlo. Na odpad! jsou tu sice jiní seriáloví adepti, daleko daleko horší, ale v rámci českejch krimi seriálů je tohle fakt jeden z nejslabších. A ne, nedám tomu šanci v dalších dílech. To si radši pustím Modravu nebo Poldu. Nebo cihlu na nohu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Jako falzum jsou označovány všechny dokumenty úřední povahy, které se vydávají za něco jiného, než ve skutečnosti jsou. (sator)
  • Na začátku epizody vidíme tzv. Karlínský viadukt (Negrelliho viadukt) v Praze. (Winster)

Reklama

Reklama