Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto dílu se během vyšetřování vraždy lichváře Karla Beránka otevírá i případ vyloupené pošty. Kapitánu Dítěti se podaří obě kauzy spojit, ale hlavně usvědčit vraha těsně před promlčením. (Česká televize)

Recenze (73)

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem ke zmince v pripadech 1. oddeleni jsem si predstavoval, aby hlavni polda byl KOrejs pana Hanuše. No, Dítě od pana Krobota mu neni az tak vzdalen, trosku strihnuty Pliskem a docentem. Ale tech detektivu neridici auto a nenosici zbran uz je trochu moc.  Co se tyce zapletky, no, cislo bankovky si mohli overit uz predchozi vysetrovatele, tudiz za mne hvezdicka dolu - od tohoto serialu cekam spise neuzavrenych vyreseni pripadu, ktere byly setreny predchozimi poldy bez chyby. Hlaska: "Ja nejsem fizl, ja jsem od policie" zabodovala. 5/10. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak řekl režisér Pachl v jednom rozhovoru něco v tom smyslu " nebude se jednat o kriminálku, kde policajti honěj pachatele, budou se řešit odložené případy a na to je času dost" a první díl vyšetřování dvacet let staré vraždy ukázal, že to asi bude znamenat statickou, nezáživnou nudu bez kouska života s dvojicí Krobot Šoposká, která moc sympatií nebudí.  Jedna hvězda navíc za Hanzlíka. Jako rozjezd seriálu dost slabé. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emocionálně zcela chladný hláškující Krobot, věčně nasraná Šopovská, k tomu dávné případy. Ten první je 19 let stará vražda lichváře. Pohodičkový díl, který se možná snaží naznačit atmosféru (nijakou) budoucích dílů a chemii mezi hlavními hrdiny. Nejzajímavější postava Hanzlíkův vysloužilý 80ti lety policajt v domově důchodců. Tož zatím asi tak. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl celkem ujde. Vtipné je, že se psík kapitána Dítěte jmenuje Krvesaj ...  . **Seriál se mj. točil v Brdech, v Posázaví, na Kladně, ve Svatém Janu pod Skalou a v Karlových Varech. Další - VIZ Zajímavosti u celého seriálu. Titulní píseň "Dávný had" zpívá Milly Honsová, autorem textu je Jan Sahara Hedl . ()

Horn 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se těšil protože mám rád Šoposkou a tohle je asi její zatím největší role. Bohužel seriál nijak nenadchnul a dál jej sledovat budu jen proto že nic jiného nového nikde nedávají a je tam Šoposká :). Detektivku hodnotím podle toho kdy odhalím vraha. Tentokrát to bylo bohužel na první dobrou. Jak se vynořil spoza barpultu, tak jsem ho měl. Další premiéru tohoto týdne Pod hladinou určitě sledovat nebudu - upoutávky mne vyloženě znechutily - trapné fráze hodné Dejdara. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Bývalý vyšetřovatel Plachta (Jaromír Hanzlík) přebývá v sanatoriu ve Svatém Janu pod Skalou. Ve skutečnosti se jedná o bývalý klášter, později zde sídlila škola. (rakovnik)
  • Hotel s diskotékou, kde se udála vražda, je hotel Kladno na Kladně. (rakovnik)

Reklama

Reklama