Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto dílu se během vyšetřování vraždy lichváře Karla Beránka otevírá i případ vyloupené pošty. Kapitánu Dítěti se podaří obě kauzy spojit, ale hlavně usvědčit vraha těsně před promlčením. (Česká televize)

Recenze (73)

jfaba 

všechny recenze uživatele

Poprvé hodnotím samostatný díl seriálu, protože je to první a poslední. Hrůza hrůz! Za co, soudruzi, za co? Všechno je hrozné, i ta vychvalovaná hudba Pavlíčka. Dávám *, protože jsem se dodíval do konce tohoto dílu. Edit: Druhý díl jsem viděl dvě minuty a přepnul na Kriminálku Anděl. To je taky blbé, ale je jim rozumět. ()

Enšpígl

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nemůžu si pomoct, ale postava Krobota mě minimálně s těma koněma připomíná Reného z Prohnilích, ale hodnotit to zatím nemá cenu. Přijde mě to bezkrevné, prostě jen další tuctový seriál na kšeft. Hlaní postavy splňují snad všechny klišé, napětí žádné, realita žádná, atmosféra žádná, zkrátka želé bez chuti. Po tomhle běží Malý pitaval z velkého města, člověk pak ten rozdíl mezi kvalitou a tuctem vnímá ještě intenzivněji a přitom mistra Krobota a Mariku mám rád. ()

Reklama

a-ja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

´Děti jsem si jaksi nepořídil, sám jsem Dítě´. Nebo ´Proč ho nejdeme zatknout?´ ´Protože až ve tři.´  Je to takový pomalý a klidný, vcelku pohodový, takže za mě proč ne. Jen teda nemuseli tak okatě vykrást ty Případy 1. oddělení (Dítě nenosí zbraň a neřídí stejně jako mjr. Plíšek). ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat do přelomu tisíciletí v retrospektivách nevyřešených případů vypadá od začátku slibně. Kriminalisté jsou tedy oba dost mrzouti, ale Krobotovi to lze snadno uvěřit. Uvidíme jak bude spolupráce s mladou nesympatickou policistkou fungovat nadále. Případ byl zajímavý, byť stačilo poodhalit jeden detail. Ale takový je život. Na další díl se rozhodně těším. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emocionálně zcela chladný hláškující Krobot, věčně nasraná Šopovská, k tomu dávné případy. Ten první je 19 let stará vražda lichváře. Pohodičkový díl, který se možná snaží naznačit atmosféru (nijakou) budoucích dílů a chemii mezi hlavními hrdiny. Nejzajímavější postava Hanzlíkův vysloužilý 80ti lety policajt v domově důchodců. Tož zatím asi tak. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Bývalý vyšetřovatel Plachta (Jaromír Hanzlík) přebývá v sanatoriu ve Svatém Janu pod Skalou. Ve skutečnosti se jedná o bývalý klášter, později zde sídlila škola. (rakovnik)
  • V 17. minutě projíždí policejní auto přes Nuselský most v Praze. (Winster)
  • Hotel s diskotékou, kde se udála vražda, je hotel Kladno na Kladně. (rakovnik)

Reklama

Reklama