Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ted Brooks má v Miami úspěšnou praxi, velký dům, silný sportovní automobil a je neustále obklopen krásnými ženami. Jednoho dne se Tedův život obrátí naruby, když dostane předvolání, aby odletěl na Aljašku do městečka Tolketna a vyzvedl si tu věci po jakési Lucy Watkinsové, která ho ve své závěti uvádí jako svého syna a dědice. Až teď se dozví, že byl adoptovaný. Po příjezdu na Aljašku se seznámí s podivínským pilotem Georgem, šamanem Petrem, sympatickou Barb a drsným Jackem Johnsonem, kterému ovšem nikdo neřekne jinak než Hromový Jack. Ten, jak se zdá, ví o jeho matce mnohem víc, než je ochoten připustit. A pak přijde další šok, když Ted zjistí, že tím úžasným dědictvím, které zbylo po matce, nejsou peníze, ale stará chata a smečka polárních psů. Ta má velké šance zvítězit v blížícím se 112. ročníku extrémně náročného pětidenního závodu. Není tedy divu, že má Jack na psy spadeno a snaží se Teda přesvědčit, že Tolketna pro něj není vhodným místem k pobytu, proto by se měl psů co nejrychleji zbavit a zmizet. To je ovšem hozená rukavice, kterou Ted nemůže nechat ležet. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Kacenaa211 

všechny recenze uživatele

Výborný film, který mě vždy pobaví u dojme. Pejskar si v teto komedii vždy najde nějaký ten vtip... Jedine, co je na tomto filmu nepovedené, je scéna na útesu. Ano, má to zesílit ten dojem napětí, ale tohle je naprosto nereálne a nikomu by se toto nepovedlo... Kvůli tomu jedna hvězdička dolu, jinak velmi dobrý film s dobře vybraným obsazením. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. I'm Adopted (02:14) ,2. Flight To Tolketna (01:14) ,3. Ted Meets The Dogs (04:46) ,4. Ted Outsmarts Demon (01:43) ,5. Romance And Snowflakes (02:46) ,6. First Sled Ride (02:30), ,7. Ted Down The Mountain (00:51) ,8. Saying Goodbye (01:57) ,9. Heart To Heart (01:58) ,10. Race Day (01:32) ,11. Racing To Alaska (01:53) ,12. A Hero's Decision (02:22) ,13. I'm Your Father (02:45) ,14. To The Finish Line (03:10) ,15. They're Coming In (03:38) ,16. A New Start (00:42) , ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná komédia, ktorá v pamäti zostane snáď len vďaka tým psom a nádhernej prírode, kde sa odohráva. Zubár sa dostáva k nečakanému dedičstvu a musí sa s tým primerane vysporiadať. A ako to býva, nájde si lásku... proste klišé ako hrom. Cuba Gooding Jr. je dobrý herec a ako komediálneho herca ho mám snáď v top trojke, ale bez dobrého scenára to proste nemôže fungovať. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

jako odechoka přímo skvělé všichni byli úžasní zdraví deda :-) James Coburn jako starý děda perfektní ty jeho ruce věk je nemilosrdný jsme na tom všichni stejně deda :-) a psi byli přímo nádherní deda :-) nesouhlasím s Orlau32 naopak je to k zamyšlení co je v životě důležitější deda :-) viděno 10x kdo našel tu krásnou dívku z filipín ? ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento film mal za následok, že som začal milovať omnoho viac Aljašku a hlavne psov typu Husky, títo boli mimoriadne krásni. Taktiež scenérie, turnaj, postavy a sranda s kontrastom s Miami ma zabávali a fascinovali celý film. Spájam si ho tak so zimou ako aj s letom. Dobrodružná komédia pre celú rodinu s húfom bláznivostí. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Hodně psů, kteří účinkovali v tomto filmu, si později zahráli ve filmu Osm statečných (2006). (Cheeker)
  • James Coburn stvárnil Hromového Jacka a Cuba Gooding jr. - hlavná postava Snežných psov - si zahral vo filme s takmer identickým názvom Bleskový Jack. (HUMOOOO)

Související novinky

Reklama

Reklama