Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Cole kdysi býval specialistou na likvidace ve službách CIA. Dnes je však detektiv ověšený korálky vyznavačem buddhismu a právě přiletěl z New Yorku do Los Angeles, aby pomohl dopadnout masového vraha, který brutálně vraždí katolické manželské páry a poté je vždy ukřižuje na zdi. Jack tvrdí svému novému parťákovi, místnímu černošskému detektivovi Jimu Campbellovi, že poslední vraždy nespáchal hledaný psychopat. Je přesvědčen, že vraždy jsou dílem profesionála, ale vzápětí se sám ocitá v podezření, protože jednou z obětí byla jeho první manželka Ellen a na jejím těle byly nalezeny jeho otisky prstů. Jim se mu však rozhodne věřit a pomáhá mu v pátrání i poté, co je z případu odvolán. Když byl dopaden duševně chorý psychopat, pokračuje Jack v pátrání na vlastní pěst. Postupně zjistí, že za vraždami je jeho bývalý nadřízený Smith, který společně s obchodníkem Deverellem a ruskou mafií prodává chemické zbraně Srbům. Čím víc se blíží odhalení zločinů, tím větší je ohrožení jeho života. Jack si však se všemi útoky mafie dokáže poradit, a dokonce se mu podaří rozpoutat přestřelku mezi ruskými mafiány a Deverellovými muži. S šéfem jeho ochranky Donaldem Cunninghamem, který je skutečným pachatelem posledních vražd, se však musí pustit do boje sám. (TV Nova)

(více)

Recenze (257)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších Seagalovek, tady pomali končila Stevenovi forma a začal nám tloustnout..................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Vtipná Seagalovka, jeden z jeho najlepších filmov. Nechýbajú bitky, hlášky a nečakaný zvrat. Kde sú tie staré časy ;-) ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních lepších Seagalovek. Jen je škoda, že všechny bitky jsou tak neskutečně blbě ozvučené - žádný praskot kostí, zvuky ničených věcí a hekání obětí tvrdých ran a kopů. Nevim ale, jak je to v originále. 6,75/10 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jedna z naj Seagaloviek, skvelé hlášky, skvelá buddy akcia a dobré súboje. Jednoducho Steven vo forme a skvelo mu v tom sekunduje aj "najakčnejší" z Wayansovcov. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Seagal´s back. Ani lepší, ani horší. Znovu ako drsný policajt, ochranca bezprávia, budhistický fanatik a vyšetrovateľ rituálnych vrážd. No - konina. Podpriemerné béčko. ()

1860 

všechny recenze uživatele

Je mi trapný, ale tohle byl druhý nejlepší Seagalův film a trochu se mi to líbílo.. Možná to tvrdím proto, že jsem ho viděl v dobách, kdy jsem měl ještě na film primitivní nároky.. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

film ve kterém steven nedává na obdiv svůj bojovný styl ale spíš až moc vehementně naznačuje že boj není ten správný nástroj, kterým má člověk bojovat proti zlu. korálky, kadidlo, koní sračky atd atd, to prostě tomuto filmu neprospívá. Podle mě nefunkční dvojka, která dospěje k hlavnímu záporákovi přesně 88 minut později než obyčejně myslící divák. Jedna * za bitku s kreditkou a hlášku "...ale já jsem černej.." ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Podobně jako ostatní já musím glosovat tento film tím, že jde patrně o jeden z nejlepších snímků Stevena Seagala. Ale tak trochu mám pocit, že to bude spíš díky scénáři, který je vcelku zajímavý, než výkonem Stevena.... na druhou stranu, kdo se nezasmál scéně s jelením penisem, nebo co to bylo. :D ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších seagalovek. Hlavně díky perfektnímu hláškování s Keenenem Ivory Wayansem. Jinak příběh je podivně zamotaný a trochu nepřehledný ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejlepších Seagalových filmů, velkou zásluhu na tom má Keenen Ivory Wayans. Film je našlapaný akcí, hláškami a kupodivu i ten příběh je na seagalovku dost obstojný. Užijeme si nějaké ty rituální vraždy, výbuch bytu, Casablancu, profesionálního zabijáka a spoustu prášku z jeleního penisu :-)) 70% ()

tterez 

všechny recenze uživatele

Když jsem si Seagala brala nedávno tak do pusy, tak jsem se rozhodla ho opět zkouknout. No není to tak zlý, jak pamatuju. Sice když bojuje tak to teda vypadá, jak když se pere kočka, ale Glimmer Man měl aspoň zajímavou zápletku a nenudil. Takže 55%. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Já si pořád jako možná jeden z mnoha říkal, jestli existuje nějaký alespoň slušný film s normálníma dialogama a příběhem který natočil Steven Seagal. A pak najednou jsem nějak narazil na Glimmer mana a byl jsem téměř u vytržení, být to třeba ve filmografii někoho jiného např. Schwarzeneggera nebo Stalloneho možná bych ho hodil do průměru nevím, ale mělo to výborný příběh děj, dobré hlášky, pro mě moc dobré. Akční film s nádechem krimi příběhu. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Tango a Cash, Červená horúčava, Posledný skaut, Zúčtovanie v Malom Tokiu a Glimmer Man. Táto pätica filmov má spoločné dve veci. Žánrovo ich vieme zaradiť do škatuľky “Boddie movies“ a na veľkú smolu ani jedno nesprevádza pokračovanie. Posledný menovaný sa mi vyhýbal najdlhšie, čo som napravil behom týždňa hneď dvakrát. Zápletka s rituálnymi vraždami je líznutá vtedy ešte čerstvou Fincherovkou a zvyšok hrá na humorne-akčnú nôtu s dokonale fungujúcou chémiou ústredného dua. A čo je najlepšie, všetko fachčí ruka v ruke bez výraznejšieho zakopnutia. Prestreliek aj kontaktných súbojov je dostatok, tých slovných ešte viac, ba dokonca aj príbeh za niečo stojí. Dovtedy možno najlepší a najvtipnejší Seagalov film. A odvtedy? Nemôžem posúdiť, videl som len Mačetu. ()

Macik 

všechny recenze uživatele

Film je opravdu mile překvapil,nečekal jsem od něho nic a udělal jsem asi dobře. Normálně bych dal 3* ale za perfektní hlášky K.I.Wayanse dávám o jednu * navíc (viz. jelení penis) ()

MacGyver 

všechny recenze uživatele

Pre mňa možno najlepší film so Stevenom Seagalom:) Bežná policajná zápletka s vyšetrovaním vrážd masového vraha (samozrejme doplnená o klasickú ,,seagalovskú“ akciu:) má vcelku svižné tempo a hutnú atmosféru, navyše vyznieva o dosť reálnejšie ako napr. Prepadnutie jednotka alebo dvojka, prípadne Lovec policajtov. Ďalším plusom je, že dej sa nesústredí len na obvykle dominantného Seagala, ale ,,päsť k dielu“ viac ako plnohodnotne priloží aj jeho černošský parťák (Wayans). Slušný ,,buddy-movie“ v štýle Smrtonosných zbraní, ktorý by prívržencov žánru nemal sklamať. ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších akčných filmov Stevena Seagala - môjho najobľúbenejšieho herca. Steven bol vynikajúci (jednoducho majster bojových umení a nielen to) a celým akčným dejom ho perfektne sprevádzal aj K. I. Wayans. Ich vtipné hlášky boli fakt suprové. K tomu všetkému sa ešte pridal fakt dobre napísaný scenár a skvelý film je na svete. I keď zvukové efekty boli občas otrasné - to však neva. ()

Reklama

Reklama