Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Wilzig prchá z laboratoře Enklávy s CX404; Maximus a Titus se setkávají s medvědem; Lucy se znovu setkává s Wilzigem ve Filly, kde na ni zaútočí Howard. Maximus odvede Howardovu pozornost a umožní Lucy s Wilzigem utéct. (mikki089)

Recenze (29)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....tie linky sa prelínajú - aj keď tá podzemná je - minimum....psík - belgický ovčiak?....už je to skôr na povrchu i drsnota.....pre mňa o niečo menej ako úvodná časť...... ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl si drží standard z předchozího dílu, navíc je tu špetka gore navíc. Sice je tu setkání hlavně s negrákem v Power Armor o VELKÝ náhodě, ale což, ještě to tolik nevadí. Plusové body za leguána na špejli a jebače slepic. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zas taková hitparáda to není. Ani ta evidentně drahá výprava neodvede pozornost od podivně rozfrcaného scénáře. Ten sice není hloupý, ale nadhled a vtip je dávkován vcelku střídmě. O to víc jsou zastoupeny scény spíš na efekt...v duchu tarantinovské krvavé tlačenky. Je to takové psychotické  poskakování dystopickým světem, který je na první pohled vcelku atraktivní, ale při pohledu zblízka, je to zatím jen vcelku plytká zábavnůstka. PS: Tohle zachraňuje jen Nolan a atraktivní námět. Dramaturgicky je to slabounké. Ty 4* jsou s odřeným podpaždím...jen kvůli psíkovi. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No… na úvod zase nová linka (pejsek), souvislost nula. Pozn.: útěk před rotačním kulometem pobavil. Pak střih za pipkou… a hele zase pejsek. Pak černoch… zase pejsek. Zase černoch. A to běží děj 15 minut… jo tak ony se linky prolínají. OK. Konečně se taky seriál obtěžuje s nějakým vysvětlováním a o dost méně se hraje na umění (zpomalené záběry a hudba z padesátek). A také žádní “oni”. Tohle funguje. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I do not think you would be willing to do what it takes to survive up here. ... If you insist on staying, then you will have to adapt. Question is will you still want the same things... when you have become a different animal altogether?" ()

muoaner 

všechny recenze uživatele

Až moc náhod, setkání a berliček v posunu ději. Takovej sešup kvality oproti prvnímu dílu jsem teda nečekal. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorší na celém seriálu je hudba. Respektive ta starodobá, protože se úplně k danému tématu a situacím na plátně úplně nehodí. Když se ale rozezní orchestrální hudba, tak je to zase velká paráda. Natočené to je skvěle, efekty a kulisy, to je opravdu rachot. Postavy se setkávají a příběh se posouvá. Zatím se jedná o skvělou podívanou. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Udělal jsem chybu, neznaje předlohu, jsem první díl bral až moc vážně. Při tom druhém mi došlo, že mám tu čest z naprosto ulítle zábavným brakem, kde logiku nemá smysl řešit. Jako kdyby tomu napsal scénář František Kotleta na LSD. ()

Reklama

Reklama