Reklama

Reklama

Luther: Pád z nebes

  • Velká Británie Luther: The Fallen Sun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Geniální londýnský detektiv John Luther padl až na úplné dno. Nevyřešený případ mu ale nedá spát, a tak uprchne z vězení, aby dopadl sadistického sériového vraha. (Netflix)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

CreepyJoe

A představ si , že si to budu dovolovat dále 😁😋 ty dva filmy byli mnohem lépe natočeny, než tohle . Tohle mělo jen dobrý námět , to je celé . Jinak  je to fádní a nudný.  A jestli nejsi schopný pochopit názor jiné osoby, tak to můj problém opravdu nebude. Děláš jakoby by to bylo, bůh ví co  Tak nedělej ramena, kašpárku. 😉

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnocení, recenze)

Jo tak už začínám chápat, zhrzelý fans nedostali svůj seriál, tak si frustraci vybijí na filmu, lol.

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnocení, recenze)

ColorkaX

Člověk co dal spidermanovi čtyři hvězdiky a filmu Očista na vždy taktéž po čtyřech hvězdičkách, si tady dovoluje psát něco o sračkomixu a nezajímavých postavách? 😂🤣😂 Total kašpárek.

na příspěvěk reagoval ColorkaX

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Ze začátku mě to přišlo , že to bude pěkný zajímavý film . Něco mě na tom zaujalo, ale hodně rychle se to vytratilo to tzn. něco vytratilo . A začal to být sračkomix všeho možnýho ,což někdy nemusí být na škodu ,ale tady to škodilo. Ten film ztratil veškerou důležitost. Záporák taky pěkně nudný, jen s pěknou maskou., a jasný hned od začátku. A vlastně by bylo úplně jedno, kdo by ho hrál. A to si myslím o všech postavách, co tam hráli . Žádná identická role , která by někomu sedla jak prdel na hrnec. Žádné osobnosti a charisma. Postavy velmi ploché a málo propracované. No, občas jsem u toho pospávala.

na příspěvěk reagoval CreepyJoe

Trolejbus

Trolejbus (hodnocení, recenze)

Je možný, že z Luthera se stane novej James Bond? Ten závěr by na to seděl...

na příspěvěk reagoval joker30

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dannyyy

Jako seriál je luxus, ale těch dvacet dílů, by se dalo hodit do jedné a nebo maximálně do dvou sérii. Film ale má lákavý trailer. 

na příspěvěk reagoval CreepyJoe

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dannyyy

Dobrá otázka, ale asi jako trošku je nutnost vidět seriál, přeci jenom ten udělal tohle, ta řekal tohle, atd, atd. Ale snad, tam toho nebude hodně.  

na příspěvěk reagoval dannyyy

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Tohle netflix v chystaném výběru neměl, ale vypadá to skvěle. Snad pořádná role pro Elbu.

na příspěvěk reagoval Kobitch

Reklama

Reklama