Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Superbratři (více)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (126)

Maza2222 

všechny recenze uživatele

Spíš průměr. Hra byla mnohem lepší, Měla lepší vzhled a záporák hry byl ( narozdil od tohodleho) zajímavý,chrlil oheň. Efekty se nepovedly ( díky bohu, že nejsou ve hře). Tady byli jen takový ulitý blbosti jako ten dinosaur zmutovaný s člověkem. Herci byli nic moc a postavy byli úplní blbečci, což ve hře nejsou. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Pokud by se posuzovaly videoherní adaptace podle Super Mario Bros. (aneb dle zmatenosti českého distributora - Superbratři), už nikdy žádná nevznikne.. Populární hra o instalatérovi Mariovi, který musí zachránit princeznu a sníst ty správné houbičky, se dočkala filmové předělávky, jen aby nahnal fanoušky do kina a započal novou filmovou sérii (ano, bylo v plánu více dílů).. S vizí oblíbenosti a velkého potenciálu monetizace značky studio přešlo i přes ztrátu Dannyho DeVita, který by do hlavní role opravdu sedl, a Maria za každou cenu muselo uvést včas. Natáčení, v němž nikdo nechápe, co se dělá, nic neví o hře samotné a přes nepříliš sympatické herecké obsazení vypráví čím dál víc zmatečný příběh, který postupně nemá se samotnou hrou moc společného.. Můžeme pochybovat o samotné možnosti převést arkádovou hru jako je Mario do skutečného světa, ale tohle přesně si měli rozmyslet tvůrci. A proto konečný výsledek je naprostou tragédií.. Zoufalí tvůrci, zmatené herecké obsazení a naprosto tristní scénář.. Špatný film, který se drží pohromadě jen díky jisté bizarnosti a diváků bavící se nad nekonečnou zmateností všech zúčastněných.. Loni jsme jasně viděli, co má v sobě SuperMario za potenciál. A bez princezny Peach bylo přece už od začátku jasno.. Bizár! 25% ()

Reklama

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Ale no tak! Ovšem, že je to pitomé. Ale co taky čekat od adaptace hry, která nemá prakticky žádný příběh a jediným Mariovým cílem je záchrana princezny Peach. Přiznejme si, že to mohlo být ještě daleko horší, nikdo tu (naštěstí) neskáče houbičkám po hlavě ani nesbírá zlaté mince. Překvapí účast Dennise Hoppera v roli fašistického übervládce Koopy, která byla nejspíš možná jen díky drogám, které mu museli producenti nenápadně nasypat do čaje (jeho blbost, má si dávat pozor). Dokonce se tu mihne i můj oblíbenec z mariovského universa Yoshi (i když čert ví, jestli to je vůbec on - není totiž ani zdaleka tak roztomilý jako ve hře). I tak bude ovšem rozumnější, pokud si místo sledování tohoto filmu zahrajete jakoukoliv Mario hru, protože i přes na první pohled infantilní vzhled se zpravidla jedná o kousky s vynikající hratelností. Až jsem zase dostal chuť zaskákat si po planetkách v Super Mario Galaxy. ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se dá tohle ohodnotit? Ten film je tak neuvěřitelně stupidní až mě to bavilo. Instalatérova holka je unesena do světa dinosaurů, kteří se vyvinuli na lidi a brzy zjistí, že její táta byl de-evolován na houbu. Instalatérům to vadí a tak jdou za ní seženou si skákací boty!!!! Bože můj, to musel vymyslet psychopat. Ještě k tomu chyběla ta hudba ze hry, aby byla pitomost dovedena k dokonalosti. A teď co? Mám tomu dát odpad, protože je to imbecilita prvního stupně a nebo tomu mám dát 5 hvězd, protože jsem se u toho smál jako blb od začátku do konce? Taková změť pitomostí se nikde jinde nevidí (hlavně ty dialogy a tancující dinosauři). Scénář nejen, že byl stoprocentně psán na koleni během natáčení, ale ještě ho psala opice. Jelikož, když si chci pustit nějaký opravdu hodně vtipný film tak hledám ve vodách odpadových...hodnocení je jasné. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Normalne bych dal samozrejme odpad, protoze tahle silena splacanina bez spetky soudnosti si nic jineho nezaslouzi,ale z nostalgie a vzpominek na tu dobu budu preci jen mirnejsi a dam jednu hvezdu. Po 30 ti letech, kdy film bezel v TV a ja mel mozno ho videt, jsem celou dobu jen nevericne kroutil hlavou. Jak mohlo proboha neco takoveho spatrit svetlo sveta? Navic opravdu nesymptaickej Kolumbijec tu dostal roli Lugiho (patrne italskeho instalatera), ten jeho hispano ksicht je do oci bijici. Predstavte si, ze by jste hrali Super Maria na Nintendu a ovladali by jste skakajiciho Kolumbijce. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (42)

  • Kulisy pro Dinohattan byly postaveny v opuštěné továrně na cement v lesích nedaleko Wilmingtonu v Severní Karolíně. (HellFire)
  • Článok v časopise "Spy" vyhlásil, že scenár bol počas výroby prepisovaný tak často, že herci prestali venovať pozornosť tomuto každodennému prepisovaniu. (Raccoon.city)

Související novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama