Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Q. Archibald (Denzel Washington) je obyčejný starostlivý otec rodiny, jakých jsou na celém světě miliony. Pracuje v továrně a se svými blízkými se snaží trávit co nejvíce času. Jednoho dne se mu však zhroutí celý svět. Jeho syn onemocní a má-li přežít, je nutná okamžitá transplantace srdce. Na ní se však nevztahuje pojištění a tak je nové srdce malému Michaelovi odepřeno. Čas běží a situace začíná být zoufalá. John se proto rozhodne pro krajní řešení. Vezme zaměstnance operačního sálu jako rukojmí, zabarikáduje se s nimi v nemocnici a trvá na operaci svého syna. V té chvíli vstupují do hry další dva muži. Zkušený vyjednanač s únosci Grimes (Robert Duvall) a horkokrevný šéf policie Monroe (Ray Liotta). John se tak ocitá v situaci, kdy nechce ublížit ostatním, ale pokud má zachránit život vlastního syna musí vše vsadit na jednu kartu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl něco tak strašně hollywoodského jako byl právě tento film. Laciné sentimentální klišé. Opravdu dlouho jsem se tak nesmál jako při sledování tohoto rádoby dojáku. Přitom šlo o hollywoodskou limonádu z které přímo čpilo to tuctovství a to ubohý hollywoodský pozlátko.Navíc Anne Heche zahrála naprosto tragicky a ta kapající slza, která ve vás měla evokovat ten soucit mě doslova nasr... Strašný. Otevřeně říkám strašný a upřímně , s tím kdo by dal tomuto filmu 5 hvězdiček, bych si na beton neměl co říct. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kam Obamacare nemůže, nastrčí Denzela… Afroameričtí manželé pod „fúriozním“ tlakem svých drahých poloviček, politická korektnost pečlivě odměřovaná na kupeckých váhách, ubulenost na úrovni písní Jamese Blunta, čitelné jak gepard pomáhající staré antilopě domů s nákupem, jenže dvojce double double you (Washington, Woods) občas dokáže svou přítomností i nemožné. Co na tom, že laik se diví a žasnoucí kardiochirurg skládá z diplomu papírovou lodičku.. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

K O M E D I E ! ? . . . Q.uintessence howwniúúdské >srdeční< agitky a z palce vycucaného blábolu s tunami kašoidních multižánrových klišé aneb užijte si to blbouni a mazejte se pojistit... Nejdřív asi proti blbosti, nebo co... %-[.. . . . Jinak zase jednou fak škoda slov... - - - P.S. A komu tohle jako slouží?! - - - - - (Poprvé viděno 19.2.2012 na >novoidní íkvétykvovizi< /umocněno procítěným pražskočudlím dabingem ou jééé.../, hodnocení 4455., q.uasicomment zde znechucený jako stopětapadesátý - 20.2.2012) ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Ó velký Cthulhu, co jsem komu udělala, že Tvé mocné chapadlo seslalo tohle na promítání do autobusu zrovna ve chvíli, kdy jsem v něm jela já? Příběh sám o sobě je odpadový a zpracování mu není nic dlužno aneb jak se hodný chudý černoch postavil se zbraní v ruce zlým bílým doktorům v bílých pláštích. Fuj. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Denzel tradicne podava k uzivani nudny vykon, a to ve filmu, ktery ma zrejme za cil zvysit prodejnost papirovych kapesniku pomoci slz vydojenych z oci navstevniku kinosalu. Hloupy namet prepracovany do naprosto sentimentalne-vypjate-dementniho scenare, diky cemuz dostavame za rovnitkem jedine mozne reseni teto rovnice - naprosto zbytecny film. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Odkaz "Pre Sashu" pred koncom a začiatkom titulkov je pre režisérovu dcéru Sashu Cassavetes. (Crybaby)
  • Film bol natočený vo vládnych budovách v Toronte. (rador)

Související novinky

Denzel a Nick opět spolu

Denzel a Nick opět spolu

23.11.2005

Herec Denzel Washington a režisér Nick Cassavetes se už jednou sešli při natáčení filmu John Q. Ten měl sice rozporuplné kvality, ale vzájemná spolupráce těmto pánům zřejmě svědčila, takže další… (více)

Reklama

Reklama