Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Q. Archibald (Denzel Washington) je obyčejný starostlivý otec rodiny, jakých jsou na celém světě miliony. Pracuje v továrně a se svými blízkými se snaží trávit co nejvíce času. Jednoho dne se mu však zhroutí celý svět. Jeho syn onemocní a má-li přežít, je nutná okamžitá transplantace srdce. Na ní se však nevztahuje pojištění a tak je nové srdce malému Michaelovi odepřeno. Čas běží a situace začíná být zoufalá. John se proto rozhodne pro krajní řešení. Vezme zaměstnance operačního sálu jako rukojmí, zabarikáduje se s nimi v nemocnici a trvá na operaci svého syna. V té chvíli vstupují do hry další dva muži. Zkušený vyjednanač s únosci Grimes (Robert Duvall) a horkokrevný šéf policie Monroe (Ray Liotta). John se tak ocitá v situaci, kdy nechce ublížit ostatním, ale pokud má zachránit život vlastního syna musí vše vsadit na jednu kartu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Ó velký Cthulhu, co jsem komu udělala, že Tvé mocné chapadlo seslalo tohle na promítání do autobusu zrovna ve chvíli, kdy jsem v něm jela já? Příběh sám o sobě je odpadový a zpracování mu není nic dlužno aneb jak se hodný chudý černoch postavil se zbraní v ruce zlým bílým doktorům v bílých pláštích. Fuj. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Velmi emotivní film. Dokazuje, co by táta, neudělal pro svého synka. Perfektní výkon Denzela Washingtona! V posledních shlédnutých filmech s ním se mi moc líbí, hraje fakt excelentně! Každý film co jsem s ním viděl, tak nikdy nezklamal. Film John Q byl napínavý a leč se tam toho až tolik neudálo, mě se to moc líbilo. 4,5*. 85% ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Za Denzela dávám hvězdičku navrch. Jinak je to něco tak neskutečně ubohého. To snad zvládnou natočit jen v Hollywoodu. Snůžka keců a sbírka tak přihlouplých scén, že by to vydalo na tři parodie. Že mají američani stupidní systém pojištění ví každej a natočit o tom film se mi zdá jako sebepoškozování. Navíc hrdinný otec co zachraňuje svého syna. Citová vykrádačka až běda. Doslova přinutí k slzám! Prostě a jednoduše je to cirkus na kolečkách. 55% (z dobré vůle) ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na pořádnou psychárnu, těšil jsem se na Anne Heche a těšil jsem se i na nějakou tu myšlenku. Bohužel jsem byl zklamán po všech stránkách. Hloupější scénář už jsem dlouho neviděl a herci byli jacísi nevýrazní. O tomto filmu si budu pamatovat pouze to, že už ho nikdy více vidět nechci... ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[8/10] Pre mňa najlepší film s Denzelom Washingtonom, skvelý thriller ktorý ma stále baví, dobrý a aj originálny námet, perfektné spracovanie, celá tá atmosféra, zaujímavé prostredie, perfektný Denzel ako zúfalý otec a k tomu množstvo zaujímavých vedľajších postáv, či už rodina alebo rukojemníci, policajti. A veľmi sa mi na tomto thrilleri páči aj tie silné emotívne momenty, ale aj menší humor občas poteší, napätie je tiež prítomné. Skvelý film. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film bol natočený vo vládnych budovách v Toronte. (rador)

Související novinky

Denzel a Nick opět spolu

Denzel a Nick opět spolu

23.11.2005

Herec Denzel Washington a režisér Nick Cassavetes se už jednou sešli při natáčení filmu John Q. Ten měl sice rozporuplné kvality, ale vzájemná spolupráce těmto pánům zřejmě svědčila, takže další… (více)

Reklama

Reklama