Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Samantha je mladá dívka, jejímž jediným snem je chodit do normální školy, zbavit se vlezlých novinářů a vyhnout se vlivu svých rodičů, hlavně pak otce. Když je přijata na univerzitu, stojí jí v cestě jediná překážka. Její otec je totiž prezidentem Spojených států amerických! Dívku ale nemůže nic zastavit. Na univerzitu odjíždí a na pokoji se seznamuje se spolubydlící Miou, která těžko nese, že Samantha je místo ní středem pozornosti. Mia se jí snaží znesnadnit život, jak jen to jde. Samantha sledována tajnými službami všude, kam se hne, dokonce i na toaletě, a pod neustálým dohledem médií potkává sympatického vysokoškolského studenta Jamese, do kterého se šíleně zamiluje. James ale žije dvojím životem. Je totiž jeden z agentů americké tajné služby a byl povolán prezidentem na hlídání Samanthy. Zvládne dívka poznat sama sebe a dokázat otci, že se umí obejít bez ochranky? A jak bude reagovat na to, že James je tajný agent, který je na univerzitě jako její dozor? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Veril som, že to bude za viac, ale vyššie hodnotenie dať nemôžem. Obyčajný, bez života, bez vtipu. Nejaký ten humor sa sem-tam objaví, ale to film z pátosu nevytiahne. Na Katie Holmes sa síce dobre pozerá a bikini jej svedčia (Tom Cruise vedel čo robí:), ale to je asi tak všetko. Neviem teraz, ktorý film bol prvý, ale je to takmer presná kópia Honby za slobodou, ktorá má fajn švih. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Katie Holmes není, nikdy nebyla a niky nebude dobrá herečka. V tomhle filmu to jenom potvzuje, i když vlastně ani nemá pořádně co hrát. Stupidita tohodle veledíla je tak značná, že jsem ani nebyla schopná vydržet do konce. Je opravdu smutný, že můj oblíbenej Batman hraje v týhle příšernosti... Jo a nevim jestli jsem nechápavá, ale přijde mi, že ten překlad názvu nedává smysl...? ()

Reklama

Martiiiiinka 

všechny recenze uživatele

Hm, tak nevím. Nerada bych tenhle film úplně ztrhala, tvůrci mi k tomu ale tak obratně nahrávají, že se musím vcelku dost silně držet. Nebo jinak: příběh je slaboučký jako čajíček, vcelku nadějné herecké obsazení se snaží tak na 30% maximálně (což ruku v ruce s faktem, že scénář i režie docela aktivně zabíjí i ty momenty, v nichž by ti chudáci snad i rádi něco předvedli, výsledku dost zásadně škodí) a celkově tak film absolutně nepřekračuje hranice televizní zábavy na jedno odpoledne - no a přitom, buďme upřímní, zábavy, která zrovna dvakrát nepobaví... ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Proč jsem si k víkendovému večeru vybrala tenhle film místo "Krásky a zvířete" vážně netuším. Asi jsem měla náladu na "teenage film", který je hloupý natolik, že u něj můžete dělat tisíc dalších věcí, předvídatelný tak moc, že už od začátku čekáte, kdy se něco pokazí, aby to už mohlo šťastně skončit, a který je v neposlední řadě tak strašně "americký", až už to pěkné není :). Ale Katie je v něm milá a její "ochránce" je "cute". A o to v těchto filmech jde, ne? :) ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Čtu vaše komentáře a po pravdě, mně to až tak strašný nepřišlo. To jsem teda viděla horší díla:-))) Prostě romanťárna s Katie v hlavní roli. Od toho se nedá moc čekat a taky jsem od toho nic nečekala. Přála jsem jí, aby zapadla mezi ostatní, aby se dala dokupy s Marcem...očekávala jsem i menší zápletku (menší...no spíš malinkou) a pak byl konec. Katie je nemastná neslaná, chvílema se pitvoří jako by jí bylo pět...můj šálek kávy teda ona není, ale na film se koukat dalo:-))) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Původně měl k tomuto filmu připravovat hudbu známý hudebník Michael Kamen (soundtracky Robin Hood, Smrtonosná zbraň, atd.), ten však neočekávaně 18.listopadu 2003 ve věku 55 let zemřel a tak podle jeho poznámek dokončili soundtrack jeho kolegové. Tento film je mu věnován. (Quido)

Reklama

Reklama