foto

Andy Umberger

  • nar. Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zúčtování
2014 One Day: A Musical
2013 Temné nebe
2009 The Night Girl
2008 McBride: Rekviem (TV film)
2006 Déjà Vu
2005 Coach Carter
Nine Lives
2004 Láska na hlídání
2003 Dr. Benny
Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech (TV film)
S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
Zpívající detektiv
2002 Na křídlech vážky
2001 On Edge
2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)
Nahoru, dolů
1998 Pokoušet osud (TV film)
1996 Passion (TV film)

TV seriály

2018 Waco (TV seriál)
2016 Transparent (TV seriál)
If I Were a Bell (S03E08)
Vražedná práva (TV seriál)
It's a Trap (S02E12)
2015 Aquarius (TV seriál)
A Whiter Shade of Pale (S01E06)
Home Is Where You're Happy (S01E04)
The Hunter Gets Captured by the Game (S01E02)
2013 Man Life Crisis (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Hlavní je hlava (S04E03)
Tráva (TV seriál)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
Maso jíme jen rukama (S07E05)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zase volná (S04E17)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kolo (S01E13)
Babí léto (S01E11)
Pozor, vyletí ptáček! (S01E09)
další epizody (6)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Baseball (S03E08)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Život jde dál (S02E01)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Síla přírody (S05E09)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jedna rána, jedna smrt (S01E13)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
Day 3: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S03E04)
Přátelé (TV seriál)
Dárce (S09E22)
2002 American Dreams (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Serenity (E01)
Girls Club (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Obětavost (S07E05)
Pekelné zvony (S06E15)
2001 Dead Last (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Býk (TV seriál)
Citizen Baines (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Rekviem (S07E22)
1999 Angel (TV seriál)
Kus po kuse (S01E04)
Dobro proti zlu (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Něco modrého (S04E09)
Dvojnice (S03E16)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Y'Gotta Have Heart (S06E02)
1998 Maggie (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace