Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drew Baylor (Orlando Bloom), někdejší vycházející hvězda významné společnosti na výrobu sportovní obuvi, právě přišel o práci. Jím navržená bota zklamala na celé čáře a výrobní společnost kvůli jeho životnímu fiasku prodělá 972 milionu dolarů. A když má pocit, že už ho nic horšího potkat nemůže, sestřin telefonát mu oznámí úmrtí otce – a tak musí sednout na letadlo a vydat se do městečka Elizabethtown v Kentucky, aby zařídil převoz jeho ostatků. V letadle Drew narazí na sympatickou letušku Claire (Kirsten Dunstová), která je doslova ztělesněný optimismus, a záhy mu dokáže, že štěstí lze nalézt i tehdy, kdy to vůbec nečekáte. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

aduush

aduush (hodnocení, recenze)

Kirsten nejak zvlášť nemusím a Orlanda nemám rada ani trochu, a od tohto filmu som nič extra nečakala. Možno preto ma prekvapil, a s výnimkou asi 2 minút je to jedna z najlepších romantických komédií, ale som kedy videla. Smutné, vtipné, skutočné a na city :) Skvelý film!

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

No docela nuda...a na můj vkus se tam příliš často opakovalo slovo "kremace"....

Daliatina

Daliatina (hodnocení, recenze)

film se mi moc líbí, jednoduchý, zbytečně nezatíží a ikdyž je smutný tak pobaví. Jsou tam sice asi dvě pasáže, které jsou podle mě zbytečně dlouhé - až trochu nudné, ale i tak se na film ráda podívám znovu. Fantastický jsou výkony obou hlavních představitelů a souhlasím, že z Orlanda Blooma bude jednou velký herec. Doporučuji ho romantickým duším, mezi které se také řadím.

artattack

artattack (hodnocení, recenze)

dumam ako charakterizovat tento film pri ktorom som iba silou vole vydrzal az do konca a uz to mam velmi nudna pseudo romanticka "komedia" ... aby som bol presny uprimne som sa zasmial asi 2x zbytok som uz iba cakal na koniec ...

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Kvůli Kiki bych zkouknul-zkousnul i 350 dílnou peruánskou telenovelu :)

ewing

ewing (hodnocení, recenze)

Trosku dlhe ale pekne hlavne kvoli Kirsten Dunst. Orlando je uz aj tak dost tragicky herec a na tuto postavu mi vobec nesadol. No v kazdom pripade to bola celkom mila podivana...

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Tři hvězdy za usměv Kirsten, pár vtipných situací a výborný závěrečný proslov Susan Sarandon. Na můj vkus to nebylo ani moc romantické, protože se to točí kolem pohřbu, příliš hodně country muziky a spousta podivných záběrů, třeba jak malý syn bratrance Drawa ječí...

turboprase

turboprase (hodnocení, recenze)

Orlando Bloom na me chvilemi pusobil dost neprijemne.... dej je az zbytecne zdlouhavy...nevim nevim.... ale Kirsten Dunst je veru pekna holka... :)

Dovlatovka

Dovlatovka (hodnocení, recenze)

Film, který mě donutil vzít na milost Blooma. Když má jenom triko a ne řeckej obleček nebo paruku (a třeba mu dovolí i zasmát se:-), tak to jde. Hudba geniálně sedí k okamžiku, ve kterém se děj nachází (jak píše tombac, s tím se počítá). A tu "americkou" vložku na konci jsem neměla problém překousnout. Konec konců proti M.L.Kingovi těžko budu něco namítat...

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Ze bude hudba ve filmu velmi dobra, toho je Crowe zarukou. Uz v traileru to prijemne zvuci. Blooma preziju a na film jiste pujdu.

Anglie

Anglie (hodnocení, recenze)

Á, první. Američanům se moc nelíbil, ale já jsem opravdu hodně zvědav. Hudba každopádně bude skvěle vybraná, u Crowea tomu snad ani nemůže být jinak.

Související novinky

Cameron Crowe dobrodružný

Cameron Crowe dobrodružný

14.06.2008

Komu chyběl Cameron Crowe, režisér minimálně jednoho kultovního a jednoho oscarového filmu, ať zvedne ruku! Po vlažně přijatém Elizabethtown se tvůrce odmlčel... a ticho trvá už téměř tři roky. A… (více)

Reklama

Reklama