Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

megajalec 

všechny recenze uživatele

Výborné herecké obsadenie sľubovalo zaujímavý film. Neostal som sklamaný. Výborne sa doplňujúci Harrelson s Brosnanon, prekrásna Salma (už len kvôli nej sa oplatí pozrieť si After the sunset). Prostredie ostrova len umocňuje pohodu a príjemný pocit z videného. Páčili sa mi aj nájazdy kamery. Škoda toho klasického love story zakončenia. Inak veľmi príjemná oddychovka. ()

fimler 

všechny recenze uživatele

Kde to vzalo jako tolik procent???Tak ohle fakt nechápu.V tomhle filmu vůbec o nic nejde, nic se tam neděje jenom celý film čekáte až se teda o něco pokusí a film už končí!Výkony jsou podle mě otřesně nudné!Pár plus je Salma Hayek a Woody Harrelson.Velká velká oddychovka která mě nebavila a jako komedii bych to moc neřadil. Dodatek-Někdo se asi pokoušel o bondovku :D ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady se hodně spolíhalo na posádku známých rypáků na parníku, nicméně se za mě parník lehce naklání, podobně jako legendární Titanic. Nedopadne to tak tragicky, jako na slavné lodi, ale rozhodně ani vesele, jak tvůrci očekávali. Úplně obyčejnej flák, ve kterým bylo nejvzrušující koukat na rajcovní výstřihy populárních cecek Salmy... 50% ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Stručně. Vezmu to hodně stručně..tohle je film, kterej si na nic nehraje, nemusí se vymejšlet nic co by v tom mělo být, bylo nebo nebylo. Ať se jdou vysrat všichni Bondové a podobný poťouchliny. Když se setmí mi udělal nekonečnou radost, je v tom kouzlo, romantika, akce a neskutečná dávka humoru, přesně tak jak to mám rád. Sedlo mi to jak prdel na latrinu, Woody byl boží, Salma mě nebere, a Pierce..k nakousnutí. A to fakt nejsem buzík. Postelová scéna byla neodolatelná, a to jak Pierce vymrdal s celou Ef kurva bí aj na konec ..ojedinělý. malinko jsem zatrnul když Woody jakože přechcal Pierceho, však Pierce si největší poklad nakonec odnášel, tímžto vyhrál a já tleskal jak malej smrad u Tipa a Tapa. Pět hvězd a dám si to znovu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Špičkový zloděj na odpočinku řeší dilema, zdali zcizit vytoužený diamant, nebo se plně oddat dvěma podstatně větším klenotům pohupujícím se na hrudi Salmy Hayek. "B-Rakner" nabízí tradičně režijní šeď v nablýskaném obalu, takže se zbývá jen těšit z nestandardních maličkostí v podobě Harrelsonova a Brosnanova mazání zad na jachtě před namazáním vnitřním, či účastí Karla Maloneho as himself. Omlouvám se za spoiler, ale filmy končící rozhovorem: „Opouštím Tě!“ - „Vezmeš si mě?“ - „Ano!“ (zjednodušeno pro text) se mi v tomto podání začínají poněkud zajídat.. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • I když ve filmu nejsou volným okem postřehnutelné speciální efekty, jsou použity až ve 150 záběrech. (POMO)
  • Max (Pierce Brosnan) v jedné ze scén prozradí, že pochází z Irska. Stejný původ má i jeho představitel Pierce Brosnan. (x_silver)

Reklama

Reklama