Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Suzanne Kingstonová, je rozvedená, žije běžný život a stará se o své dvě děti, Kevina a Lindsey. Jakýkoliv její pokus o navázání nového vztahu překazí Kevin s Lindsey, a to takovým způsobem, že jde nápadníků téměř o život. Suzanne se moc líbí Nickovi, který má obchod se sběratelskými potřebami, naproti budově, kde Suzanne pracuje. Nick si právě pořídil nové, drahé auto a cestou domů uvidí stát na silnici porouchané auto, u něhož stojí Suzanne. Nick Suzzane sveze domů, nabídne jí i odvoz do práce a začnou se kamarádit. Když se Nick pokusí Suzanne políbit, tak se dozví, že Suzzane chce být jen kamarádka, protože za celou dobu, co se spřátelili, se Nick ani jednou nezeptal na její děti. Nickova chvíle přijde v momentě, kdy má Suzanne pracovně odletět do Vancouveru a její bývalý manžel, opět zklame, neboť se odmítne postarat o děti. Nick se nabídne, že děti vyzvedne a dopraví je do Vancouveru za Suzanne. Suzanne odletí a Nick má v úmyslu ukázat, jak je zodpovědný, ale jeho úmysl se neshoduje s úmyslem dětí. Kevin dá Nickovi do kapsy otvírák s nožem a při letištní kontrole se na Nicka vrhne ostraha. Letět nemůžou, a tak se Nick rozhodne pro cestu vlakem, ale ani to se nevydaří. Nick nemá na výběr a rozhodne se vzít děti k Suzanne svým novým autem. Cesta není pro Nicka vůbec příjemná, ale Kevin s Lindsey si cestu užívají. U motorestu, kde zastavili kvůli záchodu, se děti zamknou v autě a Lindsey se s autem i rozjede a narazí do reklamy. Lindsey napíše na papír pomoc, ukáže to řidiči kamionu a ten, ještě s dalším řidičem, vytlačí ze silnice. Z auta se už téměř stává vrak, ale Nick to nevzdává, ani když mu děti ujedou nákladním autem, protože chtějí ke svému otci... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Film, který vás utvrdí v tom, že děti prostě nechcete. Ti haranti vám pozvrací, počůrají anebo dokonce nechají shořet auto a jen vám zkomplikují život. Tedy minimálně v tomhle filmu. S hlavním hrdinou jsem soucítila a přestože jsem měla nutkání ty malé spratky nenávidět, pobavila jsem se. Nebudu tvrdit, že je to nadprůměrný film ve svém žánru - není, ale na jedno shlédnutí splní účel a pobaví. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další komedie s rapperem Ice Cubem a musím říct, že co jsem s nim viděl doposud za komedie, tak tato byla asi nejlepší! Ice Cube je borec a má svůj styl, co se týče oblečení, auta a má nezaměnitelný styl hudby. A tady dokonce i hraje slušně. Ty děti, no ty byli na pěst. Jen si to vemte, kdyby Vám někdo zničil úplně nového Lincolna Navigatora? No já bych je asi zabil za to! Tato komedie má pár vtipných scén, ale bohužel po hodině to tak neuvěřitelně rychle ztratí tempo, že už to tak zábavné není! Potěšila mně jedna písnička od 50 centa, ale nepotěšil mně předvídatelný konec. Jako pohodová komedie to je hodně. Velice jsem si u toho odpočinul. Určitě se těsím na druhý díl, kde Ice Cubovi nebudou lézt na nervy děti! ()

Reklama

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

A to absolutní!!! Nesnáším to a je mi fuk, jak se na natáčení bavili nebo naopak nadřeli. Vadí mi to. Vadí mi filmy, kde je zaprvé totálně jasné, jak to dopadne a za druhé tam jsou děti, pojďme jim tak říkat, které nikdo na světě, krom jejich matky nezvládne a přichází onen vyvolený, který jejich útrapy překoná do fáze, že ho dokonce začnou mít rády. Vadí mi asi nejvíc to, že ač je to komedie, to, jaká ty děcka jsou, není vůbec k smíchu. Naopak! To je katastrofa! Rozmazlení smradi, kteří si nezaslouží nic než naflágat přes hubu a jejich morálně dokonalá matka, která je v reálu samože strůjcem toho, jak jsou vychovány! Hnus. Na blití mi z toho je! Proto odpad!. Ice Cuba mám rád a byl tu dobrej, ale tohle nezmění... ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Viděno náhodou a omylem, ale nebylo to tak špatné, jak by mohly napovídat zdejší hodnocení. Má to být rodinná komedie a jako taková určitě obstojí. Je tam pár srandovních scén, je tam předvídatelný konec (tj. happy end), a jediné co mi lezlo na nervy, tak to bylo to kecání s tou figurkou. Nenáročná podívaná. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Snad má bledězelená pleť, absence tlustých řetězů kolem mého netučného krčku, k zašlápnutí vhodná děťátka či provařená rodinná slátanina mohou za to, že jsem se nebavil. A to jsem se snažil, ale kromě hláškující figurky na palubní desce a wrestlingových santacelníků se zábava nějak zapomněla dostavit. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, ktorú hrá Kevin Kingston (Philip Daniel Bolden) v aute, je "Eternal Darkness: Sanity's Requiem" z roku 2002. (WalterIK7)
  • Pre scénu, v ktorej Kevin Kingston zvracia, bola vytvorená animatronická podoba Philipa Daniela Boldena, aby sa dosiahol účinok falošného zvracania vystreleného z úst. Zvratky sa zmiešali so zeleninovou polievkou, mliekom a ovocnými slučkami. (WalterIK7)

Související novinky

Comeback pro Lucy?

Comeback pro Lucy?

30.03.2006

Už se zdálo, že stěžejní projekt Charlieho andílka Lucy Liu, jenž má navrátit půvabnou herečku zpět do záře reflektorů, definitivně lehne popelem a najednou se vše rozjelo. Postaral se o to tým… (více)

Reklama

Reklama