Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kouzelném světě může síla lásky svět zachránit... nebo jej úplně zničit! Jack Woods je obchodníkem, který si pronajal chatu v Irsku, aby si konečně odpočinul od práce. Netušil však, že jeho dočasný domov je také domovem malých skřítků. Sen o odpočinku se rázem vypaří jako pára nad hrncem a Jack se snaží urovnat hádku mezi skřítky a čarovnými postavami v jejich kouzelné zemi. Jak to všechno skončí? Samozřejmě svatbou... nebo raději dvěma... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Brusinka 

všechny recenze uživatele

Ojé, tak už víme, kde se vzala ta střelená estetika irských tanečních šatů! :D Na jeden zátah je to strašlivě dlouhé, místy zbytečně roztahané - ty scény, ve kterých se "něco zásadního děje" přitom se tam vlastně nic moc neděje, místy zbytečně klišovité. Na druhou stranu to má poměrně dost opravdu vtipných a trefných momentů, herecké výkony jsou přiměřené a když člověk přihlédne k tomu, že je to pohádka, překousne i tu šílenou výpravu. Navíc: sledovat to s partou lehounce ovíněných irských tanečníků je opravdu příjemný způsob, jak strávit večer :) ()

msp5 

všechny recenze uživatele

Když slyším Hallmark, tak mi naběhne kopřivka. Musím ale říct, že toto považuji na jejich poměry za velmi povedený film. Nejvíc ho kazí výkon hlavního "hrdiny", do kterého se jednoduše nejde zamilovat (vážně Randy Quaid?!?) a občas nekvalitní trikové efekty, které Hallmark nejspíš zvládl podle svých finančních možností. Nejvíc mě baví závod skřítků na ovcích. Nostalgie a pohádkový příběh inspirovaný Shakespearem působí ale natolik, že občas nejde odolat a musím se na film podívat znovu. ()

Reklama

Predator77 

všechny recenze uživatele

75 Procent, Pro mě je tenhle film celkem srdcovka protože jsem ho viděl ještě jako malí a jo v dnešní době asi moc neobstojí přeci jenom co se týče efektů tak ty jsou na tom místy dost špatné a herecké výkony taky moc neoslní ale pokud se od tohohle oprostíte tak dostanete krásnou pohádku na kterou jen tak nezapomenete ;) a co se týče hudby a prostředí tak tenhle snímek je nezapomenutelný !!! ()

CyriC 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch nejkrásnějších pohádek, které jsem jako dítě skutečně zbožňoval. Fantastické prostředí Irska, leprechauni jak z pověstí. Ani Whoopi Goldberg jako Velká Banshee mi nevadila, ačkoliv afroamerická banshee je trošičku WTF, každopádně její mateřský pohled se k postavě hrozně hodí. Hudba, tanec a kouzla... ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

pohádka která prostě musí nadchnout každého, nejen malého diváka,úžasná podmanivá Irská hudba, nádherné kostými, děj který nás zavede do pžasného místa skřítkůp, elfů, Petra Pana, a vše co do kouzelného příběhu patří, pro mě film, který nemá chybu, který může něčím i diváka oslovit, prostě super, víc k tomu nemám co dodat ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama