Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kouzelném světě může síla lásky svět zachránit... nebo jej úplně zničit! Jack Woods je obchodníkem, který si pronajal chatu v Irsku, aby si konečně odpočinul od práce. Netušil však, že jeho dočasný domov je také domovem malých skřítků. Sen o odpočinku se rázem vypaří jako pára nad hrncem a Jack se snaží urovnat hádku mezi skřítky a čarovnými postavami v jejich kouzelné zemi. Jak to všechno skončí? Samozřejmě svatbou... nebo raději dvěma... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

MJMilan 

všechny recenze uživatele

V dnešní době najít hezký fantasy film je celkem složité. Složité na tom je především sladit dohromady hezký příběh s efekty. I když v tomto snímku byli některé věci přitažené lehce za nepohádkové vlasy (Whoopi bydlí vlastně v hotelu, dává si pleťové masky atd.) musím uznat, že sílu příběhu samotného to nemohlo nějak víc ohrozit. Doporučuji! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Báječný svět magie, fantazie a krásy v kombinaci s milostným příběhem v nejfantastičtějším televizní zpracování rozděleného do dvou celovečerních dílů. Nádherná pohádka v naprosto ohromujícím zpracování. Takovéto pojetí o veliké lásce bylo trefou do černého, které bylo povýšeno hlavně vizuální stránkou obrazu. Pomalejší plynulost vývoje děje dává šanci odpočinkovému sledování pro dospělé a jednoduchému pro děti. Byť se v rámci příběhu nešlo vyhnout válečným scénám, netlačilo se v nich tolik na pilu, takže nevypadají tak hrozivě. Spíše naopak, vyznívá to tu jako jedna velká legrace. Že láska hory přenáší nešlo lépe dokázat. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Když Kouzelnou zemi skřítků vysílali na Hallmarku, koukali jsme stále dokola :). Teď ji vlastním na DVD a zrovna přemýšlím, že ji pustím prťatům. Tahle pohádka má atmosféru a styl. ■ Zajímavé, teď jsem to viděl s odstupem znova a vnímal jsem docela dost nedostatků, které jsem před lety neregistroval :). ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je moje dětství! Byla to tehdy velká láska, která doteď nerezaví. Děj se opírá o děj klasiky Romea a Julie (skřítkové a elfové), ale funguje to parádně. Milý, zajímavý, kouzelný a vtipný rodinný film, který nemůže být špatnou volbou! Ukázka irských tanců je pak velmi příjemným bonusem ve sledování! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Pro tyhle milé věci mám v poslední době docela slabost. Už dávno jsou pryč časy těchto rodinných fantasy, obohacené pro dospělého diváka v rámci produkce Hallmarku vždy nějakým tím známým obličejem. Tady se dostáváme do znázornění všemožných Irských tradic a folklóru, takže máme všude spousty zrzavých zelených škřítků, a na druhé straně pak víly. Pochopitelně, rozpočet neumožňuje nějaké velké efekty či výpravu, ale všechno to klasicky vynahrazuje zápal zúčastněných. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama